» »

TežavA z Monitorjem !

TežavA z Monitorjem !

m0LN4r ::

Monitor:
Samsung SyncMaster 957MB, (je 19"nik z ravnim zaslonom),

Težava je tale: Monitor se mi ne vklaplja normalno. In sicer, ko pritisnem na tipko, za vklop monitorja,
se monitor ne vklopi. Poleg tipke utripa zelena luč, ki pri normalnem delovanju
konstantno sveti. Monitor deluje že 2,5 let brezhibno. Težava se je pojavila pred
enim mescem. Edina možnost da se monitor vklopi je, da tako dolgo pritiskam na gumb,
dokler se ne vklopi. Ponavadi se vklopi pri 40.-50. pritisku na gumb.

Ta monitor je zelo razšinjen in zato upam, da mi nekdo lahko pojasni zakaj se to dogaja.

Sumim dve možnosti težav: ali nekaj ni vredu z kabli oz. elektriko in se naelektri, ALI je pa težava v gumbu za vklop.

Hvala za odgovore že v naprej !

lp, m0LN4r
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Adrijan0 ::

Mam enak monitor in enak problem! Jz ga mam še u garanciji, tko da ni panike.. se mi zdi pa da je ta zadeva iz dneva u dan slabša.. Čeprav danes se mi ni še zgodilo to. Mam ga pa tud jz 2,5 leta približno.

roli ::

Tole se meni ne zdi velik problem,ker monitor izključiš preko tipke enkrat na leto.

Seveda bi ga jaz dal v garancijo,če bi to delalo.Meni to diši kot kaka zmešana tipka (oziroma gumb po SLOvensko:D ).
http://www.r00li.com

ARM ::

Oj jst imam en problem z mojim novim monitorjem sej vsakič ku se zažene zgin kurzer(miška dela sam vidt jo ni) dokler ne potrdim resolucije(1680x1050) ki jo ima monitorza normalno. To resolucijo pa ima računalnik že za privzeto sam jo morem vedno znova potrjevat! Nej mi kdu povej kej je narobe!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ko gre monitor v "spanje" se ne "zbudi" več

Oddelek: Zvok in slika
243795 (1459) neocodexx
»

Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5111020 (9611) inbox
»

Računalnik se ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
4317952 (14075) G_mAn
»

Prenosnik Asus A6KM

Oddelek: Kaj kupiti
325232 (3683) JayKay
»

PC se ne zažene sploh