Forum » Omrežja in internet » Geslo za "home office network"
Geslo za "home office network"
crimson ::
aljazh ::
Vpišeš uporabniško ime in geslo, s katerim se ob vstopu v Windows logiraš v tisti računalnik na katerega se želiš sedaj povezati.
EDIT: Sedaj videl, da se želiš logirati kot Guest. Ne vem, če bo to šlo. Napravi na drugem računalniku novega uporabnika, nato pa se pri dostopanju do njega prijavi s temi istimi podatki.
EDIT: Sedaj videl, da se želiš logirati kot Guest. Ne vem, če bo to šlo. Napravi na drugem računalniku novega uporabnika, nato pa se pri dostopanju do njega prijavi s temi istimi podatki.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aljazh ()
amigo_no1 ::
@aljazh
Pri njemu je težava v tem, da se lahko prijavi samo kot Guest, ne pa kot admin ali kaj podobnega.
Pri njemu je težava v tem, da se lahko prijavi samo kot Guest, ne pa kot admin ali kaj podobnega.
crimson ::
Problem je rešil Merlin123 (iz mn3njalnika ;) Rešitev bom tudi tu povedal, če bo mogoče kdo naletel na podobno težavo.
Tole sem moral spremeniti in potem sem se lahko prijavil pod drugim UI
LP
Tole sem moral spremeniti in potem sem se lahko prijavil pod drugim UI
start meni/run/secpol.msc
Local policies / Security options -> Network Access:Sharing and security model for local accounts -> nastavi na Classic - local users ...
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: crimson ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win server 2003 in Win XP - file sharing oz. skupna rabaOddelek: Omrežja in internet | 2323 (2194) | Mitja.GTI |
» | Filesharing in XP, Simple filesharing na OFF !Oddelek: Omrežja in internet | 1592 (1434) | slokii |
» | (LAN) Moj racunalnik zahteva geslo za seznam sheranih mapOddelek: Operacijski sistemi | 1687 (1347) | jlpktnst |
» | Pravice v winXPOddelek: Programska oprema | 842 (755) | Mercier |
» | Kako v XP-jeOddelek: Pomoč in nasveti | 947 (716) | AngelOfDeath |