» »

BE 6 II piskanje

BE 6 II piskanje

~Panter~ ::

Mam doma omenjeno plato, pa mi jo ne uspe porihtat.Ko prižgem računalnik mi začne piskat kakor alarm, pa ne neha. Sem mal gledou na strani od Abita, pa nč gor ne piše za tak zvok. Ram je uredu, grafična tud, drucga pa nism nč notr dajau.A je lohka procesor fuč, kt je celeron 500, al je plata odletela?

ChiefThunder ::

Če bi plata odletela, pol pomoje nebi nč piskalo; bolj verjetno, da je procesor ali kera druga komponenta...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

SkIDiver ::

Men piska plata kadar nimam prklučene miške, tipkovnce al pa monitorja. Zažene se pa vseeno. Nimam pa Abitke. Dej mal bios preglej če nimaš kak alarm za temperaturo nastavln.

SkIDiver ::

8-O(na željo moje sestre:))

Problem je ker sploh ne pridem u bios, sploh se monitor ne pržge.Ampak grafične je uredu.

alien-w ::

Panter: imam enako ploščo, pa je tudi meni povzročala težave na začetku. Sm przgal, pa je samo piskal, monitor se pa ni prižgal, al pa ni piskal, pa se monitor ni przgal. Pol sem pa veckrat probu je pa delal. Pri meni je bil problem v procesorju. Ce imas slotket potem zadevo vzemi ven in spihaj režo ter tudi slotket (kontakte) potem pa zadevo vtakni nazaj notr. Slot ket MOČNO pritisni v režo in nato poskusi zagnati comp.

Ja, sem probou, pa še zmeri isto. Sem tud zamenou procesor z mojmu c300A, pa isto.A je kakšna varianta da je fuč tista reč kt ti temperaturo mer? Ker sem probou že use zamenat, ram, procesor, pa skot isto. ;(

bastadu ::

A so kje na netu kakšna navodila za razstavit SlotKET? Sem enkrat poskušal, pa mi ni gratalo pogruntati, kako se ga vzame narazen...

alien-w ::

panter: nesi nazaj v stacuno!
je pa se ena moznost -- konektor za elektriko iz napajalca poskusi mal pomajati, ce je tam kaksen slab kontakt.

TIst konektor sem že dostkrat premajou. Plata je pa že vn iz garancije,tko da nau nč. Drgač bi jo pa res rad spravu skupi, za mojo sestrco. A kdo slučajn ve kje sta tista dva termistorja na plati? Al pa kako bi ugotovu kva je sploh narobe?:\

Wolverine ::

Ce skoz piska so ziher rami krivi...8-O
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)

BigHugo ::

Podoben problem sem imel, ko je crknil SlotKET. Probaj zamenjat SlotKET.

LP BigHugo
LP BigHugo

Sem že povedou da 100% ni ram, kt u moji mašini dela, pa slotket tud ni kt sm dau notr c 300A kt ni na slotketu pa je isto sirena tulila. Neki na plati zajebava, pa bi rad ugotovu kaj.Zadeva me že močno jezi. ;((

Samson ::

Ce si kdaj navijal procesor, si seveda dvigoval tudi voltazo...In ce je voltaza navita, ponavadi elektrolitski kondezatorji "propisajo". Torej dej preglej kondezatorje ob slotketu, da se niso slucajno napihnili, ker je tole tudi na moji plati naredilo pizdarije. Pa se to: Istovetne 1500 mikro in pa 3.6 V kondezatorje bos teska dobil pr nas...Lahko so mocnejsi, sam glej da so cim manjsi...Srecno.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tualatin na BX-u:info-koliko nas je?

Oddelek: Strojna oprema
453103 (2075) sidney
»

Slot 1

Oddelek: Strojna oprema
151360 (1131) SkIDiver
»