Forum » Pomoč in nasveti » Noce instalirat USB-IrDA
Noce instalirat USB-IrDA
BroTheR ::
Ne vem ali sem naredil sam neumnost ali pa je kaj drugega narobe.
Torej, danes sem si nabavil USB-IrDA adapter in kljub temu, da je v navodilih pisalo "obvezno namestite gonilnike preden priklopite adapter" sem cist nezavedoma, ko sem priklapljal usb podaljsek, priklopil tudi adapter.
In seveda zdaj mi nikakor noce instalirat gonilnike. Sicer instalacija poteka normalno, ampak na koncu mi vedno prikaze enako napako -> KLIK
Poskusil sem ze z razlicnimi gonilniki (tudi najnovejsimi) pa manualno instalirat...ampak nic ne pomaga...na control panelu irda tudi ne prikaze
Kaj naj naredim? Ne da se mi zaradi tega spet formatirat :)
tnx
Torej, danes sem si nabavil USB-IrDA adapter in kljub temu, da je v navodilih pisalo "obvezno namestite gonilnike preden priklopite adapter" sem cist nezavedoma, ko sem priklapljal usb podaljsek, priklopil tudi adapter.
In seveda zdaj mi nikakor noce instalirat gonilnike. Sicer instalacija poteka normalno, ampak na koncu mi vedno prikaze enako napako -> KLIK
Poskusil sem ze z razlicnimi gonilniki (tudi najnovejsimi) pa manualno instalirat...ampak nic ne pomaga...na control panelu irda tudi ne prikaze
Kaj naj naredim? Ne da se mi zaradi tega spet formatirat :)
tnx
Alexius Heristalski ::
Kateri operacijski sistem uporabljaš?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Alexius Heristalski ::
Hm, čudno, na XP Pro bi to moralo delati, ker imajo privzeto podporo za IrDa. Jaz sem imel podobno težavo na Win2003 Server Enterprise, vendar sem potem ugotovil, da ta OS nima podpore za IrDa in sem jo moral naknadno inštalirati.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IR povezava--> pc in mobitelOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1172 (1068) | Azrael |
» | USB Irda težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1276 (1027) | Person |
» | IrDa vmesnik Y-160Oddelek: Mobilne tehnologije | 2465 (2197) | TheHijacker |
» | Daljinec za PCOddelek: Pomoč in nasveti | 1420 (1320) | Xplicit |
» | program za T310Oddelek: Programska oprema | 1628 (1266) | Paramedic |