» »

Sony Tv - pooblaščeni servis?

Sony Tv - pooblaščeni servis?

BlackHole ::

Imam TV Sony KV32LS65E, star ene 3 leta. Zadnjič mi je med gledanjem kar ugasnil in se ga ne da več prižgat. Kdo v Sloveniji ima pooblaščeni servis za te aparate? Nazaj v trgovino ga ne morem peljat, ker sem ga kupil pri dilerju. Najprej bom itak povprašal pri lokalnih serviserjih, potem pa bo treba drugam, če ne bodo nič porihtali. Uspel sem najt nekaj možnih vzrokov za napako in sicer Sony ima nek kodni sistem, kjer ob določeni napaki lučka utripne po 1-8 krat. Meni mislim da utripne 3x. Mogoče je komu kaj več znano. Na tem forumu ima nekdo podobne težave:
klik, klik in klik, če bi se kdo kaj poglabljal.
Se mi je pa podobna okvara že mislim da 2x zgodila, ko sem hotel ugasnit TV (z daljincem), vendar se je TV potem nekako vseeno porihtal, tako da se ga je dalo normalno naprej uporabljat.
Če ga hočem prižgat, sploh ne reagira na daljinca. Edino ko ga vklopim z gumbom na TV-ju, se zasliši noter neko klikanje, nek zvok iz zvočnikov menda (za 1 sekundo morda), potem pa še samo lučka utripa.
LP Marko

VolkD ::

Dealer gor, dealer dol. Življenska doba aparata je vsekakor več kot 3 leta. Ob nakupu si moral dobiti vsaj knjižico z spiskom pooblaščenimi servisi.
No neglede na povedano, lahko se ti mimogrede zgodi, da te bo popravilo prišlo neekonomično drago. Pozanimaj se prej !
Je pa s popravljanjem takih izdelkov dandanes težava. Kot za šalo lahko serviser izgubi recimo 3, 4 ure na nekem CRT TV sprejemniku. In kaj naj računa? Cel nov sprejemnik stane okrog 30 K SIT. Servisi torej propadajo. Težka bo.
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: VolkD ()

Cel nov sprejemnik stane okrog 30 K SIT

Tega ravno ne razumem. Kaj hočeš rečt, da tak TV stane 30k SIT?

Še kak info morda?
LP Marko

Zgodovina sprememb…

VolkD ::

Ne nujno tak, a za stanje v servisih to ni najbolj pomembno.
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.

Tv je bil star 4 leta. 3 dni nazaj sem ga končno dobil, popravljenega od lokalnega serviserja. Je imel kar precej težav. Enkrat mi ga je že "popravil" (pred prazniki), pa ko sem ga prižgal, je po nekaj minutah spet ugasnil. Me je skor infarkt, ko sem se zavedel, da bo treba 63kg živino spet nosit iz 4. nadstropja. Je pozabil baje nekaj nastavit preden mi ga je izročil. No, zdaj dela že 3 dni. Plačal sem 34k SIT, prvič. Za drugo popravilo mi ni računal. Je kar dolgo trajalo, ampak mi je pa istočasno v službi crknil LCD monitor, ki smo ga poslali na pooblaščeni servis. Tega pa sem nazaj dobil danes, torej 3 dni kasneje kot TV.
LP Marko

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Preberi me!

Oddelek: Navijanje
1854861 (19853) galu
»

Guild Wars Factions

Oddelek: Igre
322502 (1367) stražar