Forum » Zvok in slika » Radio za internetni radio
Radio za internetni radio
tha_man ::
Omislil bi si radio, ki poleg FM zna predvajat tudi internetni radio, pač s priklopom v mrežo kjer je na voljo internet. Problem je, da nič takega ne najdem v trgovinah. Ali kdo ve, če se pri nas sploh dobi takšna naprava, in če ja, kje? Meni je uspelo najti samo raznorazne DVD playerje, ki med drugim ponujajo tudi to možnost, ampak jaz bi rad čisto navaden radio...
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
hodu63 ::
Philips izdeluje nekaj takega. Zagotovo to omogočata glasbena stolpiča MC-I 200 in MC-I 250, verjetno pa tudi novejši WAC700, WAC5, SLA5500, SLA5520. Jaz sem videl na delu samo prvega. So pa vsi ti aparati hudičevo dragi, mnogo dražji od kakšnega enostavnejšega pc-ja. Poglej po trgovinah, mogoče imajo staro zalogo prvega ili drugega aparata, ki sta se izdelovala pred tremi leti.
Mare3 ::
Če si pripravljen dosti odštet priporočam tist mini lap top in brezžični internet na USB priključek. Da bi obstajalo kja drugega nebi vedel.
bakki ::
Ali pa Logitech Squeezebox Boom na primer?? Resda ima ceno, ampak noro dobro deluje, zna pa še kaj več kot samo predvajat glasbo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radio na delovnem mestu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9327 (7535) | GabrieLeo |
» | Radio EnaOddelek: Loža | 4282 (3089) | Cowboy6 |
» | .:: Radio - Koma ::. Internetni Radio !Oddelek: Sedem umetnosti | 4804 (3714) | Izi |
» | Internet radio - BroadcastingOddelek: Izdelava spletišč | 2800 (2458) | hansol |
» | Problem Philips MC-i200Oddelek: Pomoč in nasveti | 1141 (1080) | gansta |