Forum » Omrežja in internet » Rapidshare odjemalec
Rapidshare odjemalec
Orchestra ::
Zanima me, če obstaja kak program v katerega bi vnesel tistih 20 naslovov od fajlov(rapidshare) in bi ti sam dljal po par fajlov na1x, in ko je fertik se loti naslednjega.
En demote dol vlečem, pa mi gre na živce ko morm non-stop klikat.
En demote dol vlečem, pa mi gre na živce ko morm non-stop klikat.
bluefish ::
ne bo šlo, ker ima rapidshare nadležen sistem, kjer moraš vnesti kodo pred vsakim downloadom. Edino Premium userjem to ni potrebno.
urban99 ::
bo šlo :)
US Downloader - ta trenutno deluje bp (ko na RS zamenjajo sistem, spet vse dol pade)
druga varianta je še rapget, ampak mislim, da trenutno ne dela.
US Downloader - ta trenutno deluje bp (ko na RS zamenjajo sistem, spet vse dol pade)
druga varianta je še rapget, ampak mislim, da trenutno ne dela.
Orchestra ::
A pa je to treba kej konfigurirat?Jst sm nametov tistih 40 rapidshare linkov [http://rapidshare.com/files/3342188/ETF... v program, pa noče peret.
PaX_MaN ::
Za rapidshare konkretno moraš dl-jat z iste strani še openssl dll-ja, pa ju spravt v windows\system32.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chrome dobil funkcijo Remote Desktop (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19682 (16258) | poweroff |
» | Siol ADSL ali T-2Oddelek: Omrežja in internet | 2067 (1377) | svecka |
» | HDA Audio bus driver not foundOddelek: Strojna oprema | 7765 (3054) | rtmktl |
» | Problemi z graficno kartico:SOddelek: Pomoč in nasveti | 1573 (1102) | xabre |
» | FTPOddelek: Omrežja in internet | 1024 (844) | zlobcek |