Forum » Pomoč in nasveti » SiSoft SANDRA 2001
SiSoft SANDRA 2001
||_^_|| ::
Mam Abit KT7, durona 700@927, TNT2 ultra, 512 ram
u sandri mi napiše da mam 4 memory slote(KT7???!!!), pa da maximalno 512 rama podpera, pa da je FSB 2x103MHz (206MHz Data Rate), pa zaupa mi tut da moja miška ne podpera koleščka, čeprou ga nekako občutm in uporablam:))da totalno napačnih podatkov o temperaturi procesorja pa sistema sploh ne omenjam:)
da te pobere direkt:))
u sandri mi napiše da mam 4 memory slote(KT7???!!!), pa da maximalno 512 rama podpera, pa da je FSB 2x103MHz (206MHz Data Rate), pa zaupa mi tut da moja miška ne podpera koleščka, čeprou ga nekako občutm in uporablam:))da totalno napačnih podatkov o temperaturi procesorja pa sistema sploh ne omenjam:)
da te pobere direkt:))
Zipper ::
Pojdi na www.3bsoftware.com
Na Tech support-u bos zvedel vse, da ti bo Sandra v pomoc. Namrec, posamezni chipseti in procesorji zahtevajo nadgradnjo( popravek) programa. Sandra je relatvno zelo dober in tocen program za optimizacijo systema. Zadnja verzija programa je V. 2001.0.7.10.
Na Tech support-u bos zvedel vse, da ti bo Sandra v pomoc. Namrec, posamezni chipseti in procesorji zahtevajo nadgradnjo( popravek) programa. Sandra je relatvno zelo dober in tocen program za optimizacijo systema. Zadnja verzija programa je V. 2001.0.7.10.
---------------------------------------
Type Win to enter Windows ME
Type Win to enter Windows ME
luni ::
jah itak da ce uporabljas neko arhaicno verzijo da nic ne dela... vedno uorabljaj najnovejso... glede ugotavljanja frekvence procesorja in podobnih stvari pa uporabljaj namenske programcke tipa WCPUID
Artificial Intelligentia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | En program, ki pove kaj imam v računalnikuOddelek: Programska oprema | 1668 (1283) | Dr_M |
» | Disk Maxtor - čudna fintaOddelek: Strojna oprema | 839 (703) | SaS |
» | dejanska frekv. AthlonaXP1600+Oddelek: Pomoč in nasveti | 690 (564) | Boky |
» | RAID optimizacijaOddelek: Strojna oprema | 855 (752) | Mr.B |
» | RAMOddelek: Strojna oprema | 1365 (1229) | VASkO |