Forum » Pomoč in nasveti » Težava z WLAN PCI mrežno kartico
Težava z WLAN PCI mrežno kartico
Seba126 ::
Zdravo!
Pred kratkim sem kupil WLAN kartico. Na servisu so mi kartico vgradili, ker je računalnik pod garancijo. Ko sem vklopil računalnik, pa sistem ni zaznal nove opreme. poizkusil sem tudi z "Device manager" in nato "network adapters" , vendar tam kartice ni bilo. Preiskal sem tudi vse druge skupine in vse je bilo OK (nobenih opozoril, da kaj ne bi delovalo). Ko sem poizkusil namesit gonilnike, mi je pravtako napisalo, da naprava ni priključena. Ne vem kaj naj storim. A je še kakšna druga rešitev ali moram odnesti računalnik na servis???
A mi zna kdo pomagat???
Pred kratkim sem kupil WLAN kartico. Na servisu so mi kartico vgradili, ker je računalnik pod garancijo. Ko sem vklopil računalnik, pa sistem ni zaznal nove opreme. poizkusil sem tudi z "Device manager" in nato "network adapters" , vendar tam kartice ni bilo. Preiskal sem tudi vse druge skupine in vse je bilo OK (nobenih opozoril, da kaj ne bi delovalo). Ko sem poizkusil namesit gonilnike, mi je pravtako napisalo, da naprava ni priključena. Ne vem kaj naj storim. A je še kakšna druga rešitev ali moram odnesti računalnik na servis???
A mi zna kdo pomagat???
amigo_no1 ::
Če je ni pod "Network adapters" potem je nimaš notri.
Je kje kakšen rumen vprašaj v "Device managerju" ?
Je kje kakšen rumen vprašaj v "Device managerju" ?
Ne nič ni. Nobenih klicajev ali vprašajev. Zato pa mi ni jasno. Kartica je sigurno v računalniku, ker sem bil zraven ko so jo vgradili Mogoče pa je niso pravilno vgradili
pod :Local Area connection imam samo navadno mrežno kartico, ki sem jo dobil že vgrajeno v računalnik. Nove kartice pa ni !
balocom ::
CD z gonilniki dej noter, dela čudeže (polkna začnejo kr naenkrt javskat da so nekej novga najdla)
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
Nič ne pomaga. Sem probal gonilnike na CD-ju, gonilnike iz interneta,... Pa nič. Bo treba na servis peljat...
farko ::
Če jo moreš inštalirati-daj pod unistal in ponovni zagon ter ti naj najde pc sam strojno opremo in sam namesti ter bi moralo delati.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nezaznavanje driverja (internet) - pomoč prosim!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1068 (976) | TH321 |
» | WIFI in HP ProBook 4520sOddelek: Omrežja in internet | 679 (654) | 333333 |
» | zamik slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 747 (626) | huek111 |
» | Wireless prekinjaOddelek: Omrežja in internet | 2501 (2291) | alesek86 |
» | adsl ne dela :(Oddelek: Omrežja in internet | 1808 (1340) | polde66 |