Forum » Omrežja in internet » Gmail problem oz. nevšečnost
Gmail problem oz. nevšečnost
;-) ::
Zdravo!
Gmail mi shranjuje v inboxu vse maile od enega pošiljatelja v en mail oz. saj veste kaj mislim. Če dobim opozorilo da je v nakladalnici nekdo odgovoril in ga preberem, pustim v inboxu mi potem ko drug odgovori kar v isto "mapo" vrže...tam kot je bilo prej.
Jaz bi rad da je vsak posamezen mail postavljen posebaj... a je to mogoče?
Gmail mi shranjuje v inboxu vse maile od enega pošiljatelja v en mail oz. saj veste kaj mislim. Če dobim opozorilo da je v nakladalnici nekdo odgovoril in ga preberem, pustim v inboxu mi potem ko drug odgovori kar v isto "mapo" vrže...tam kot je bilo prej.
Jaz bi rad da je vsak posamezen mail postavljen posebaj... a je to mogoče?
MihaFirst ::
jah to se zgodi, ker si na njegovo sporočilo odgovoril z "Odgovori" in tudi z isto Zadevo ne pa z novim sporočilom - tako je verjetno naredil tudi on. To boš prekinil tako, da boš na naslednji njegov mail šel vn iz maila in kliknil na Novo sporočilo lol
LP
LP
www.gamma.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25206 (11836) | donvito |
» | webmail tuštelekom (ex. volja mail)Oddelek: Omrežja in internet | 3681 (2083) | NoName |
» | Gmail dodal sortiranje pošte po pomembnostiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12478 (11011) | techfreak :) |
» | Anti-spam program, ki filtrira glede na besede in da SPAM v posebno mapoOddelek: Programska oprema | 1693 (1444) | darkolord |
» | Zbrisal Inbox v M Thunderbirdu 1.0.2 Kako "odbrisat"???Oddelek: Programska oprema | 2535 (2358) | ZLOky |