Forum » Programiranje » [C++] sqrt(x)
[C++] sqrt(x)
Vanc ::
No lep pozdrav sem začetnik v c++ in imam tezave z sqrt operaterjem in sicer za nalogo moram napisati programcek ki bo izracunal kvadratni koren se ce mi lahko pomagate hvala za odgovore
edit: Pri odpiranju novih tem prosim, da upoštevaš PREBERI ME: označevanje topicov v oddelku programiranje! - snow
edit: Pri odpiranju novih tem prosim, da upoštevaš PREBERI ME: označevanje topicov v oddelku programiranje! - snow
- spremenilo: snow ()
Gwanaroth ::
/* sqrt example */ #include <stdio.h> #include <math.h> int main () { double param, result; param = 1024.0; result = sqrt (param); printf ("sqrt(%lf) = %lf\n", param, result ); return 0; }
Lights often keep secret hypnosis..
Senitel ::
Prvo kot prvo ni operater ampak operator... Drugo kot drugo pa sqrt(x) ni operator. Moraš iz tega naredit operator za nek class?
Backup22 ::
A ni sqrt funkcija, ki prejme argument in vrne koren parametra?
Gwanaroth je napisal lep primer. V c++ imaš pač cout... Z cin-om vneseš param, narediš sqrt(param) in go izpišeš s cout-om.
Gwanaroth je napisal lep primer. V c++ imaš pač cout... Z cin-om vneseš param, narediš sqrt(param) in go izpišeš s cout-om.
//
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# testiranjeOddelek: Programiranje | 1272 (977) | Yacked2 |
» | NUJNO!Algoritmi C++Oddelek: Pomoč in nasveti | 1967 (1229) | DOOM_er |
» | Največje računalniške napake v zgodoviniOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 15998 (12625) | MrStein |
» | Koda kalkulatorja v MS visual C# 2008?Oddelek: Programiranje | 2972 (2309) | smukC |
» | kako definirtati prasteviloOddelek: Programiranje | 3785 (3590) | ooux |