Forum » Kaj kupiti » Apple iMac da ali ne
Apple iMac da ali ne
boogie ::
Pozdravljeni!
Vem da je bilo že nekaj tem Mac vc Pc, vendar je tudi res, da apple že dolgo ni bil toliko cenovno sprejemljiv, kot je sedaj. Ogledoval sem si iMac-a s 24" monitorjem in ker so me Appli že od nekdaj privlačili me je močno zamikal. Ima kdo od vas kake izkušnje z njim, mogoče celo kdo lasti? 24" iMac bi me prišel cca 530.000 SIT s kar spodobno konfiguracijo.Prosim za mnenja.
Hvala
Vem da je bilo že nekaj tem Mac vc Pc, vendar je tudi res, da apple že dolgo ni bil toliko cenovno sprejemljiv, kot je sedaj. Ogledoval sem si iMac-a s 24" monitorjem in ker so me Appli že od nekdaj privlačili me je močno zamikal. Ima kdo od vas kake izkušnje z njim, mogoče celo kdo lasti? 24" iMac bi me prišel cca 530.000 SIT s kar spodobno konfiguracijo.Prosim za mnenja.
Hvala
minime ::
Za kaj ga boš uporabljal ? Meni se ne dopade ker če boš delal kaj bolj procesorko zahtevnega ti bodo skos brenčali venilatorji.Drugač je pa zakon.
boogie ::
Večinoma bo za obdelovo fotk in videa. Ostalo po potrebi (v manjšini). Sem preizkusil z apple aperture obdelat nekaj fotk v RAW in glede na obremenjenost procesorja je bil iMac lepo tiho.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Danes prihajata iPad mini 3 in iPad Air 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 28089 (25229) | Nummy |
» | naj alternativa za iMacaOddelek: Strojna oprema | 3912 (2683) | SmeskoSnezak |
» | iMACOddelek: Pomoč in nasveti | 3372 (2951) | Fuks |
» | Apple predstavil Magic Mouse, osvežil Macbook-a in Remote-a (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8635 (7245) | Phoebus |
» | MacWorld Expo 2006Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5114 (3689) | TribesMan |