Forum » Omrežja in internet » Priklop še enega računalnika na MICRO TECHNOLOGY VOOD142 router (T2)
Priklop še enega računalnika na MICRO TECHNOLOGY VOOD142 router (T2)
chistabo ::
Zdravo!
Zanima me, kako naj priklopim še en računalnik na isti internet dostop, kot je prvi računalnik.
Dobavitelj dostopa je T2, imam MICRO TECHNOLOGY Vood 142 router (ali pa switch, ne ločim tega), na katerega je na WAN vtičnico iz modema pripeljan kabel, nato pa iz LAN A gre v moj računalnik, iz LAN B gre na telefon, LAN C pa je prosta vtičnica.
Kako naj konfiguriram drugi računalnik, da bo lahko uporabljal iste nastavitve (TCP/IP) kot prvi računalnik?
Ali je potrebno konfigurirati tudi prvi računalnik?
Hvala za pomoč,
lep pozdrav,
Simon
by moderator
Ena tema bo dovolj
Zanima me, kako naj priklopim še en računalnik na isti internet dostop, kot je prvi računalnik.
Dobavitelj dostopa je T2, imam MICRO TECHNOLOGY Vood 142 router (ali pa switch, ne ločim tega), na katerega je na WAN vtičnico iz modema pripeljan kabel, nato pa iz LAN A gre v moj računalnik, iz LAN B gre na telefon, LAN C pa je prosta vtičnica.
Kako naj konfiguriram drugi računalnik, da bo lahko uporabljal iste nastavitve (TCP/IP) kot prvi računalnik?
Ali je potrebno konfigurirati tudi prvi računalnik?
Hvala za pomoč,
lep pozdrav,
Simon
by moderator
Ena tema bo dovolj
- zaklenil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava dveh lokalnih omrežijOddelek: Omrežja in internet | 1968 (1448) | Aleks Nafi |
» | Nastavitev modema za vidnost računalnikov povezanih v router?!Oddelek: Omrežja in internet | 9647 (9316) | Hanzek |
» | Kako nastaviti router?Oddelek: Omrežja in internet | 8477 (7503) | Miha_T |
» | Kabli pri povezavi routerja in modema(ADSL)Oddelek: Omrežja in internet | 1529 (1380) | jurre |
» | Barricade wireless Broadband router Smcwbr14-G + 2.4Ghz 54Mbps Wireless PCI cardOddelek: Omrežja in internet | 1120 (1041) | Dreamer__ |