Forum » Konzole » Xbox360 igre
Xbox360 igre
The Game ::
Ali ima mogoče kdo izmed vas Xbox360 pa ga igra na navadni televiziji torej, da ni HD tv.
Če ima mi lahko pove kaka je finta če ma originalno televizijo in ne HD tv , vem sicer da je grafika bolša na HD tv samo me zanima kaj je slabšega recimo na navadni televiziji (naprimer pri NBA2k7 se premikajo lasje , dresi in ostale podrobnosti zanima me če se to dogaja tudi na navadni televiziji) najbolše bi bil home video na navadni televiziji, če kdo kje najde na netu kakšnega tnx ... aaajt
Če ima mi lahko pove kaka je finta če ma originalno televizijo in ne HD tv , vem sicer da je grafika bolša na HD tv samo me zanima kaj je slabšega recimo na navadni televiziji (naprimer pri NBA2k7 se premikajo lasje , dresi in ostale podrobnosti zanima me če se to dogaja tudi na navadni televiziji) najbolše bi bil home video na navadni televiziji, če kdo kje najde na netu kakšnega tnx ... aaajt
Matek ::
Vse, kar se pri HDTV spremeni, je to, da je boljša ločljivost na televiziji, torej več podrobnosti lahko vidiš. Same animacije in ostalo, kar omenjaš, je enako tudi na običajnem televizorju.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Gr0unD Zer0 ::
no, to mene tudi zanima, če dejansko te konzole delujejo na obični, čist normalni katodni 50/60Hz televiziji.
torej odgovor je pritrdilen?
torej odgovor je pritrdilen?
sweeti007 ::
jap brez problema delajo na navadni televiziji sej zato mas scart cabel zravn, ceprav sem si raje nabavu vga to x360 ter priklopu na monitor ker mamo sam eno televiijo
Qcube ::
Ni čisto brez problemov na navadnem TVju. Določene igre zahevajo 60hz in to ne podpirajo vse navadne evropske televizije. Na TVju, ki sem jaz testiral je imel možnost 60hz ampak grafika je bila zanič, barve sploh niso bile prave. Tako, da svetujem da najprej poskusiš preden kupiš če bo delalo v redu na tvojem TV.
Gr0unD Zer0 ::
no, tv na katerem mislim jaz igrat, podpira 60 hz, preverjeno z ps2.
sicer mati nekaj bluzi o lcd teveju, ampak to bog ve kdaj bo, pa ne bi rad gledal konzole doma v kotu ter se upiral skušnjavi, da polomim tisti ničvreden kos plastike za par 100 €..
sicer mati nekaj bluzi o lcd teveju, ampak to bog ve kdaj bo, pa ne bi rad gledal konzole doma v kotu ter se upiral skušnjavi, da polomim tisti ničvreden kos plastike za par 100 €..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV na rač.Oddelek: Zvok in slika | 1658 (1367) | BorutK-73 |
» | Nintendo Wii kot DVD in XviD predvajalnikOddelek: Konzole | 1692 (1286) | duff |
» | HD TVOddelek: Zvok in slika | 3776 (3097) | LexLuthor |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10152 (7961) | edublin |
» | Kateri radio ali tv prek interneta ?Oddelek: Omrežja in internet | 1729 (1439) | webcreator |