» »

Winsi se ne zbootajo do konca

Winsi se ne zbootajo do konca

iMark ::

Pozdravljeni!

Frendu je se kar na enkrat Winsi nočejo več zbootat. Kadar pride do unih črtic k tečejo odspodi (XP-ji) se tam tudi ustavi, in gre vse od začetka, tako se v krogu ponavlja. Proval sem zagnati v Safe Mod-u ampak se prav tako vstavi. Ima kdo kakšno idejo kako to poštimat?
Proval sem tudi disk priklopit na moj comp (IDE), vendar mi ga ne zazna niti bios, v compu mam že 2 fizična SATA diska. Ve kdo tudu kako to poštimat da mi bo zaznalo disk?
  • spremenil: iMark ()

joza20 ::

Moraš pritisniti F1 ko vklopiš računalnik?
V knjižici od matične poglej kako nastaviš v biosu , če imaš SATA in PATA diske prikloplene.

fp4492 ::

Lep pozdrav!

Imam isti problem, s tem, da pridem do okna prijavljanje v Windows, ne pridem pa do ikonce za uporabnika, da bi se lahko prijavil v sistem.
Ko zaženem računalnik, se mi ob prijavi v windows-e avtomatsko restarta. Sploh ne pridem do prijavnega okenca. Ne pomaga niti zagon v varnem načinu, da bi pognal kak antivirusni program in pregledal, kaj se dogaja. Gre pa za XP SP2. Sem že pomislil na zagon iz CD-ja, pa scan virusev in spyware-a. A je to edina rešitev?

Vsak nasvet, kako sploh priti do tega, da bom lahko vpisal kak ukaz ali pognal kak antivirus bi bil zelo dobrodošel.

polde66 ::

vzemi ven disk ga nesi nekam drugam, priklopi kot dodaten disk ter ga preglej z antivirusnim programom pa je. Če so virusi, ti ga bo tko najlažje očistu.
polde

farko ::

samo safe mode pa popravi pa bo šlo.
farko

DzorDzi ::

podoben pronblem tukaj...
1 ko prvic zaženem ne pride do tam kjer bi se morala pojavit miska samo black screen je pa ne pride not
2 ko ga reseteram pride normaln not al pa ko sm not pa dam rstart je tut ql drgac ob prvem zagonu vedno ista pesm
3 to mi je zacel delat pred kratkim, obcutk mam da so krivi updejti

uglavnm ce ma kdo podobn problem se zahvsljujm za solucijo
question is do u feel lucky, well do ya punk?

miko 55 ::

če maš noter priključen usb ključ, ga vn potegne in probaj

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se po zagonu ugasne (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5510094 (7183) BivšiUser2
»

Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
15444130 (26170) BorutK-73
»

Virus policija

3312035 (9864) solatko
»

Računalnik se zažene, vendar ne pride v Windowse..

203345 (3152) bibykaaa
»

Kako naj ponovno naložim xp-je? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
685607 (4842) pilotgirl84

Več podobnih tem