Forum » Pomoč in nasveti » kišta ne dela
kišta ne dela
Blisk ::
no dejmo hiter en nasvet.
Zakaj se men kišta, ko jo pržgem, se takoj ugasne.
Dal sem dol hladilnik, pasta spodi je bla trda, zadevo spucal, pošmirglal, namazal na novo z pasto, ampak kljub vsemu, se še vedno ugaša.
Izklopil vse diske, disketnik, itd.
ampak kljub vsemu, se ugaša.
Zakaj se men kišta, ko jo pržgem, se takoj ugasne.
Dal sem dol hladilnik, pasta spodi je bla trda, zadevo spucal, pošmirglal, namazal na novo z pasto, ampak kljub vsemu, se še vedno ugaša.
Izklopil vse diske, disketnik, itd.
ampak kljub vsemu, se ugaša.
Blisk ::
ja sej ni kaj napisat.
stisneš tipko za pržgat, ventilator začne delat in se ugasne.
pržgan je cca 2 sekundi.
sem zamenjal 2 napajalnika je blo isto, pr ta tretjem pa zdej dela, sicer je ena k... napaka, ampak to bomo že.
stisneš tipko za pržgat, ventilator začne delat in se ugasne.
pržgan je cca 2 sekundi.
sem zamenjal 2 napajalnika je blo isto, pr ta tretjem pa zdej dela, sicer je ena k... napaka, ampak to bomo že.
m.i.h.a. ::
Prižgi mašino in v BIOS-u spremljaj temperaturo, če ta začne nenormalno naraščat imaš krivca, če ne bootaj v safe mode pa poglej če se ti takrat tudi ugasne ko prileze noter.
Edit: sorry sem čisto spregledal da ne prideš niti do widowsow
Kaj do biosa pa prideš?
Edit: sorry sem čisto spregledal da ne prideš niti do widowsow
Kaj do biosa pa prideš?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
m.i.h.a. ::
Dej še konfiguracijo napiši.
Pa kar pomeči hardware ven in bootaj samo s plato, rami (eno ploščico oziroma lahko tako obe stestiraš), procom in grafo.
Pa kar pomeči hardware ven in bootaj samo s plato, rami (eno ploščico oziroma lahko tako obe stestiraš), procom in grafo.
oemdzi ::
si kaj delal pred temu v biosu npr. navijal? ker jst sm mel isto tezavo, vendar sm jo resu, obstaja cela tema
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Racunalnik se ne prizgeOddelek: Pomoč in nasveti | 2411 (1951) | solatko |
» | Čudno obnašanje mašine - zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 4289 (3801) | akulp |
» | Računalnik se sploh ne naloži- niti biosa ni.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2007 (1360) | Arto |
» | Računalnik se ugasne med igranjem igric! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7666 (4538) | engelman |
» | ekran na prenosniku razbit - kako naštimati sliko na drugemu LCD_juOddelek: Pomoč in nasveti | 2590 (2051) | Pyr0Beast |