Forum » Igre » Aion
Aion
Snegec ::
za 20EURveč? po mojm ne. Če se z gatheringom ukvarjaš redno hitr naberš dnar.. vsaj tko sm slišu
Odvisno kolk je server poln in kolk ostalih ljudi tudi farma in fila brokerja.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
cvarko ::
Mojster kaj ti si ze 100% da bi biu asmodian?
Ja valda...pol nujno rabs se gamecard :s...
majster kaj mislis pa o deltrasu?
Da ne bo zgledalo prevec hardcore, ne igram od prvega dneva 24/7.
Igra ima vkljucenih 30 brezplacnih dni vendar ce jo hoces aktivirati potrebujes gamecard, tako da te na zacetku stane vse skupaj igra+gamecard cca 60EUR.
Špil se mi zdi super, če ne bi bil kul ne bi bil tako visok lvl v tako kratkem času. Sedaj je malo težje, ker je na tem nivoju samo 2% populacije in je težje dobit party za hude queste. Ne nemogoče, samo malo težje kot če bi bil v povprečju.
Ja valda...pol nujno rabs se gamecard :s...
majster kaj mislis pa o deltrasu?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cvarko ()
mojster010 ::
ja fora je u tem da mam js game card za 30dni že duma :D .. k sm najdu eno paysafe kartico ^^
ja lej asmodian mi bolj zgleda pa slovenci so tut bl asmo alne?..
jutr najbrž dubim škatlo:) ti res hočš bit elyos :P?
ja lej asmodian mi bolj zgleda pa slovenci so tut bl asmo alne?..
jutr najbrž dubim škatlo:) ti res hočš bit elyos :P?
jup...pa se bolj bo server pol uravnotezen xD
aja pa jas bom verjetno ju3 narocil..
aja pa jas bom verjetno ju3 narocil..
Zgodovina sprememb…
js sm pogledu pa sm zamudu oddajo naročila tko da bo pomojm v tork škatla.. če do 4 jutr oddaš pol bo stoposto v tork.
nvm res asmo mi deluje bol zanimiv :D
kera klasa pa bi biu ? :)
nvm res asmo mi deluje bol zanimiv :D
kera klasa pa bi biu ? :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mojster010 ()
a ni do 6h??
A pol spoh nimam sans d te prepricam za elyose xD?
to so mi poslal, ko sm opravu naročilo:
Vsa naročila, ki jih prejmemo do 16h so odpravljena še isti dan in jih naročnik navadno prejme naslednji dan. Naročila oddana v soboto in nedeljo so odpravljena v ponedeljek.
ja maš sam se uš mogu potrudt ;)
hmmm...asmodiani majo grivo,,,grdo grivo...elyosi majo leps armorje xD
pa kokr sm brau po enmu formu baje ucash se vn strli iz armorja :P
pa kokr sm brau po enmu formu baje ucash se vn strli iz armorja :P
Zgodovina sprememb…
um še premislu.. :)
krila so mi lepša pr asmodih:)
krila so mi lepša pr asmodih:)
Zgodovina sprememb…
sorc
dei bod cleric xD hehe,baje majo pr elyosih lepe armorje :P
mislm sei to majo itak usi ne..
dei bod cleric xD hehe,baje majo pr elyosih lepe armorje :P
mislm sei to majo itak usi ne..
Zgodovina sprememb…
usazga mau....prvo nameravam do 50 prit...
No ja to je moje mnenje glede ras:
krila so mi usec od asmodianov (lvl 30 krila...lvl 10 so mi leps od elyosov)
armorji od elyosov
pa se use ostalo od elyosov
pa ne maram une grive od asmodianov...
No ja to je moje mnenje glede ras:
krila so mi usec od asmodianov (lvl 30 krila...lvl 10 so mi leps od elyosov)
armorji od elyosov
pa se use ostalo od elyosov
pa ne maram une grive od asmodianov...
Zgodovina sprememb…
ene 7 ur
kokr kdai...pa med vikendi kasne 10 ur...
ti?
kokr kdai...pa med vikendi kasne 10 ur...
ti?
Zgodovina sprememb…
jp.. ce si za seveda...
kar se tice pa mene...ko geekam..geekam...pol mam pa mau premora pa spet akcija...
kar se tice pa mene...ko geekam..geekam...pol mam pa mau premora pa spet akcija...
Nebi to vidva na privat mogoče? Tle smetita po temi z nečim kar, načeloma sploh ne paše sem notr.
Slovenci so po serverjih Gorgos, Kahrun, Spatalos to je skor to, s tem da je večina asmodianov. Šu bi na spatalos elyos al pa asmodian kahrun..
Kr na Kahrun Asmodian pejta, pa povedat imena, da vem koga _prioritetno_ poiskat pri riftanju ;)
Tilen ::
Alchemy + gathering = veliko denarja. Igram na Spatalostu (Elyos) in se vsaj pri nas na tak način da zaslužiti precej.
Ne pozabi, zraven igre res dobiš 30 dni zastonj igranja vendar potrebuješ gamecard v vsakem primeru, da aktiviraš igro. V najslabšem primeru imaš torej 2 meseca igranja po nakupu in aktivaciji.
Ne pozabi, zraven igre res dobiš 30 dni zastonj igranja vendar potrebuješ gamecard v vsakem primeru, da aktiviraš igro. V najslabšem primeru imaš torej 2 meseca igranja po nakupu in aktivaciji.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Guzzy ::
alde elyosi so mi bolši, sm že lvl 33 pa legendarni armor. pa tudi pokrajina je carska, krila si pa komot kupiš 2x lepša.
lp , Guzzy pa pri elyosih sem že kakih 12 slovencev srečal tak da pa špila, šele kak tedn =)
lp , Guzzy pa pri elyosih sem že kakih 12 slovencev srečal tak da pa špila, šele kak tedn =)
alde elyosi so mi bolši, sm že lvl 33 pa legendarni armor. pa tudi pokrajina je carska, krila si pa komot kupiš 2x lepša.
server?
Alchemy + gathering = veliko denarja. Igram na Spatalostu (Elyos) in se vsaj pri nas na tak način da zaslužiti precej.
3 mesece v bistvu
3 mesece v bistvu
Zakaj 3 mesece? Tretji se že doplača oz. potrebuješ nov gamecard/subscription.
ja prvih 30 dni +60 dni ne?
aja sm zdei zvedu d lhko tud za 30 dni game card kups xD
aja sm zdei zvedu d lhko tud za 30 dni game card kups xD
Zgodovina sprememb…
Kreditna kartica.lah tut paysafecard
ker server si? rasa?
Zgodovina sprememb…
Meizu ::
A se kdo zadnje case dobiva error, "cannot connect to authorization server"?
Danes se ze dve uri poskusam konektat, pa mi vedno to napako ven vrze...?
Danes se ze dve uri poskusam konektat, pa mi vedno to napako ven vrze...?
Aion server status.
Vsako sredo je maintenance ob cca 11 AM GMT+1. Ne vem kako to, da danes na uradni strani nič ne piše.
Vsako sredo je maintenance ob cca 11 AM GMT+1. Ne vem kako to, da danes na uradni strani nič ne piše.
Zgodovina sprememb…
teck ::
ok za nekatere ki streljate, da je assasin neuporaben v abyssu, ali da lahko pozabi da bo zbil kakega templarja...
KAJ GOVORITE??
moj prvi char na aionu je assasin. od lvla 25 nonstop grindam v abyssu in to solo, ker v guildu ki sem bil prej so bli vsi nižji lvl od mene...
kot drugo...poklal sem že toliko templarjev da boli glava...jaz ne delam razlik, nasprotnik je nasprotnik zame, naučit se je samo treba v vsaki situaciji pravilno uporabljat skille.to je to.
ne rečem...so me poklali tudi oni mene marsikdaj...ampak se vrneš nazaj in probaš spet na drugačen način, vaja dela mojstra.
in če je kdo na kalil serverju (elyos), prosim naj me kontaktira :)
pa še moj char:
http://uk.aiononline.com/livestatus/cha...
KAJ GOVORITE??
moj prvi char na aionu je assasin. od lvla 25 nonstop grindam v abyssu in to solo, ker v guildu ki sem bil prej so bli vsi nižji lvl od mene...
kot drugo...poklal sem že toliko templarjev da boli glava...jaz ne delam razlik, nasprotnik je nasprotnik zame, naučit se je samo treba v vsaki situaciji pravilno uporabljat skille.to je to.
ne rečem...so me poklali tudi oni mene marsikdaj...ampak se vrneš nazaj in probaš spet na drugačen način, vaja dela mojstra.
in če je kdo na kalil serverju (elyos), prosim naj me kontaktira :)
pa še moj char:
http://uk.aiononline.com/livestatus/cha...
No, glede Templarjev imam jaz slabe izkušnje, vsaj kar se PvPja tiče. Se pa strinjam, da 'sin ni ravno najslabši pvpja v Abyssu.
No, ja, sej tudi sorcerer je v abyssu totalno zanic, ce nisi prvi, ki opazi nasprotnika, da ga lahko tree rootam. Ok, gladiatorji in podobna melee scena je se nekako premagljiva, ce ga tree rootas preden pride v blizino. Potem ga lahko vsaj za moj lvl totalno razfukas.
Kar se tice teh karakterjev v pvpju je itak scena sledeca. Spil je pvp orientiran in ni vrag, da so vsi karakterji v igri dokaj zbalansirani med sabo. Sam treba je vedet kdaj kaksn skill uporabit.
Je pa zanimivo, kako v abyssu redkokdaj se opazim kaksnega asmodiana, tko da je levelanje tam kar ugodno. Govorim za spatalos server. No, vsaj na lvl 30-35 zoni kjer levelam ni nobenega...
Edit: Recimo ranger vs. sorc pvp... Kako se bo dvoboj odvil je odvisno le od tega, kdo bo koga prej opazil. Ce mene ranger prej opazi... Ali pa jaz njega... Je dvoboj ze skoraj odlocen.
Kar se tice teh karakterjev v pvpju je itak scena sledeca. Spil je pvp orientiran in ni vrag, da so vsi karakterji v igri dokaj zbalansirani med sabo. Sam treba je vedet kdaj kaksn skill uporabit.
Je pa zanimivo, kako v abyssu redkokdaj se opazim kaksnega asmodiana, tko da je levelanje tam kar ugodno. Govorim za spatalos server. No, vsaj na lvl 30-35 zoni kjer levelam ni nobenega...
Edit: Recimo ranger vs. sorc pvp... Kako se bo dvoboj odvil je odvisno le od tega, kdo bo koga prej opazil. Ce mene ranger prej opazi... Ali pa jaz njega... Je dvoboj ze skoraj odlocen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
Potem pa pojdi en duel.
Zgodovina sprememb…
Potem pa pojdi en duel.
Govorim seveda za moj lvl, nimam pojma, kaksna je scena pri visjih lvlih, ampak sodec po igralcih na aion forumih, je scena podobna? Sicer za moj lvl, sem sel ze nekajkrat pvp z rangerjem in je bilo nekako tako kot sem rekel.
Je pa zanimivo, sem opazil, da se nekatere rangerjeve kite in stun skille, da dejansko breakat. S teleport skillom (ko se teleportira nazaj za 15 m), se ob teleportu nekateri rooti in stuni kr iznicijo.
Potem pa pojdi en duel.
Govorim seveda za moj lvl, nimam pojma, kaksna je scena pri visjih lvlih, ampak sodec po igralcih na aion forumih, je scena podobna? Sicer za moj lvl, sem sel ze nekajkrat pvp z rangerjem in je bilo nekako tako kot sem rekel.
Je pa zanimivo, sem opazil, da se nekatere rangerjeve kite in stun skille, da dejansko breakat. S teleport skillom (ko se teleportira nazaj za 15 m), se ob teleportu nekateri rooti in stuni kr iznicijo.
Hotel sem samo reci, da ni vse samo to kdo koga prvi vidi. Sem pa seveda mislil, da bi sel duel s kaksnim tvojim lvlom ekvivalentnim nasprotnikom.
Zgodovina sprememb…
V tem je poanta Blind Leap-a, ni glih nujno za ponucat takoj ko je nasprotnik pri tebi.
Instantly teleports the caster up to 15m backwards and restores mobility and full movement speed.
Ok. A mi lahko se kdo prosim razpise kako pride najlazje do denarja, da si lahko privosci malce boljsi outfit?
Sam sem razmisljal, da bi se ukvarjal pospeseno z alchemy in prodajal MP in HP pote. Bi to laufalo?
Ni mi jasno od kje folku toliko denarja. Sam se komaj spraskal skupaj nekaj denarja za dva blue gear itema, ostali pa kar skoraj vsi z 3/4 armor seta blue gear in lvl 30 krila, ki stanejo 1mio kinah... How da fcuk do they do it!?
Sam sem razmisljal, da bi se ukvarjal pospeseno z alchemy in prodajal MP in HP pote. Bi to laufalo?
Ni mi jasno od kje folku toliko denarja. Sam se komaj spraskal skupaj nekaj denarja za dva blue gear itema, ostali pa kar skoraj vsi z 3/4 armor seta blue gear in lvl 30 krila, ki stanejo 1mio kinah... How da fcuk do they do it!?
PARTyZAN ::
Večina ima boljša krila iz Collectors Edition zastonj na vseh kreiranih charih. Zelen gear je pa (zame bil) standard do levela 40. Šele po tem lahko razmišljaš o modrih in zlatih itemih, ki itak padajo na drop, sploh ni treba kupovat ali craftat.
Jaz sem imel nekatere dele 28 leather seta do levela 42 ali 43 :P.
Za alchemy ti pa ne morem dosti povedat. Jaz sem z levelanjem tailoringa šel definitivno par mio v minus. Jebat ga, itak je treba imet en profession na expert 449 za Miragent set v endgame :P.
Jaz sem imel nekatere dele 28 leather seta do levela 42 ali 43 :P.
Za alchemy ti pa ne morem dosti povedat. Jaz sem z levelanjem tailoringa šel definitivno par mio v minus. Jebat ga, itak je treba imet en profession na expert 449 za Miragent set v endgame :P.
Odvisno od serverja, se da prit do denarja z preprodajanjem ali pa kupovanjem materialov in izdelovanjem potov (Alchemy). Še posebej, če kupuješ večje količine in prodajaš v manjših.
Primer: Nekdo je prodajal Worthy Armor Flux x50 za 4.500 Kinah/kos za vseskupaj 225.000 Kinah. Jaz sem jih kupil in prodajal naprej po 1ga ali dva za 12.500 Kinah/komad. Ali pa kakšne Stigme (Curse of Roots, Inescapable Judgment), dostikrat se splača tudi farmat kakšne redkejše oblike gatheringa, High-Grade Gold Ore/Pure Platinum itd. Res odvisno od serverja. Moraš si vzet čas in preučit malce Brokerja.
Edit: Aha.. jaz načeloma vse kar imam več kot 200.000 Kinah na samem karakterju vržem v banko denarja, zato, da me ne zamotijo razni itemi na Brokerju. In se mi na banki nabira denar, ki ga hranim recimo.
Primer: Nekdo je prodajal Worthy Armor Flux x50 za 4.500 Kinah/kos za vseskupaj 225.000 Kinah. Jaz sem jih kupil in prodajal naprej po 1ga ali dva za 12.500 Kinah/komad. Ali pa kakšne Stigme (Curse of Roots, Inescapable Judgment), dostikrat se splača tudi farmat kakšne redkejše oblike gatheringa, High-Grade Gold Ore/Pure Platinum itd. Res odvisno od serverja. Moraš si vzet čas in preučit malce Brokerja.
Edit: Aha.. jaz načeloma vse kar imam več kot 200.000 Kinah na samem karakterju vržem v banko denarja, zato, da me ne zamotijo razni itemi na Brokerju. In se mi na banki nabira denar, ki ga hranim recimo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Snegec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre ki lahko zrušijo vladavino World of WarcraftaOddelek: Igre | 6384 (2534) | Dpool |
» | Tera Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 14614 (7924) | r3tro |
» | MMORPGOddelek: Igre | 4012 (3452) | bdoxx |
» | Wow vs AionOddelek: Igre | 1501 (916) | stražar |
» | World of Warcraft patch 3.3: Fall of the Lich KingOddelek: Novice / Igre | 3947 (2833) | FireSnake |