Forum » Igre » Aion
Aion
Meizu ::
Malo bolj odločen boš moral biti, ker drugače ne boš videl 40+ z nobenim od karakterjev. S templarjem potrebuješ samo party ves čas. Imaš elite mobe in instance 25+ (NTC). Solo je no-go.
Ranger je imo najtežje do lvla 19 nekje. Assassin je za začetek že lažje, dosti lažje.
Najbolj enostaven za uporabo je pa SM!
Nene, ne skrbi sem ze odlocen. Sam templar mi nekako ni to kar sem si zelel. Vedno mi je bil najbolj vsec scout class sploh ne vem zakaj nisem sel scouta ze od zacetka...
Dobro ja z magei sm zakljucil, nekaj sm se s sorcererjem matral, pa obupal, ni to to. Namrec na zivce mi hodi kr velik resist rate po lvlu 20...
Ne vem, kaj bi ti priporocal? Zdaj grem zadnjic se enkrat od zacetka in to je to. Se enkrat ne grem. Odlocitev je med assassinom ali pa nadaljevati s templarjem. Zdej ce gre lvlanje kaj hitrejse z templarjem kasneje ko se abyss odpre, potem bom se tale dva lvla potrpel, ampak ce pa ne, grem pa assassina. Sam se to mi povej :P
Tilen ::
Pri lvlu 25 se odpre abbys in prva instanca (NTC). Ogromno EXP. Z rangerjem bos pa najhitreje tam od 36 naprej levelal. Solo v Lepharist Citadelu, skoraj 400.000 exp na enega moba.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Hmm... Ja sej pravi folk, da je tezko se sam odlocit keri char je taprav zate, ker se njegove tipicne lastnosti kao zacno kazat sele po lvlu 30.
Sam sem pa ocitno se v fazi ko se ne vem kaj bi igral. Kaj bi ti priporocal uber alles? Assassina ali Templarja?
Sam sem pa ocitno se v fazi ko se ne vem kaj bi igral. Kaj bi ti priporocal uber alles? Assassina ali Templarja?
PARTyZAN ::
Tako je: Pri Assassinu se lahko posloviš od Abyssa. Si squishy in totalno neuporaben v aerial pvpju. Pri PvEju si dober DPS. Templar je pa tko. Ko se enkrat začnejo instance, je to klasa, ki ima najmanj problemov z iskanjem grupe, posledično tudi XP in oprema letita zelo hitro.
Mimogrede: na začetku je težko levelat obe scout in warrior klasi. Še najhitreje mi je do zdaj šlo z Sorcererjem. To, da so pa tebi mobi veliko resistal ko si igral sorca je pa lahko šlo za več dejavnikov: nenadgrajeni skilli, preslabo orožje (orb), mobi previsokega levela.
Ti lahko pa povem, da igra postane veliko bolj zanimiva ko se prebiješ čez 40. Vsaj tako je bilo v mojem primeru (igram Assassina)
Mimogrede: na začetku je težko levelat obe scout in warrior klasi. Še najhitreje mi je do zdaj šlo z Sorcererjem. To, da so pa tebi mobi veliko resistal ko si igral sorca je pa lahko šlo za več dejavnikov: nenadgrajeni skilli, preslabo orožje (orb), mobi previsokega levela.
Ti lahko pa povem, da igra postane veliko bolj zanimiva ko se prebiješ čez 40. Vsaj tako je bilo v mojem primeru (igram Assassina)
Snegec ::
Tako je: Pri Assassinu se lahko posloviš od Abyssa. Si squishy in totalno neuporaben v aerial pvpju. Pri PvEju si dober DPS.
Si pa zato hitrejši od drugih (letanje in tekanje) pa še hide imaš. Ne tretirat vsake klase na enak način v PvPju (aerial ali ne), ker boš pogorel kot senik ko vanjga vržeš baklo. Če greš seveda Assasina, se poslovi od tega, da boš hotel Templarja ubit kdajkoli ;)
Kar se tiče PvE DPSja, je Assasin najboljši single target dps. Meni se pri 34 dogaja to, da če sem pač fokusiran na DPS, pa templar slacka, dobim aggro od moba tam nekje med 55-40% mobovega HPja v instancah. In to se dogaja ful, Calming Whispers je pa preveč dolg cooldown.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
PARTyZAN ma resistali so mi mobi, ceprav sm mel najboljsi spellbook, kar ga avkcijska hisa premore. In to mi je ful brezveze, ker se mi pol dogaja, da umiram pogosto ravno zaradi taksnih resistov, ko mu ostane se trohica HPja, potem pa resistne kaksnih trikrat, celo stirikrat zapored, kar pomeni, da mi na koncu ostane le se kaksnih 1/4 HPja. Ce me potem primeta kdaj 2 moba naenkrat... Je kar je.
Nevem no, zdaj igram s templarjem, upam da ko se abyss odpre, da bo vse skupaj bolj enostavno za templarja :) Malo me plasi folk po forumih namrec, ki razlaga, da moras imet jeklene zivce za templarja. Ok, sem igral hardcore grindage igre (hero Online npr.), nisem pa L2 igral, kot ga je npr Tilen :)
Nevem no, zdaj igram s templarjem, upam da ko se abyss odpre, da bo vse skupaj bolj enostavno za templarja :) Malo me plasi folk po forumih namrec, ki razlaga, da moras imet jeklene zivce za templarja. Ok, sem igral hardcore grindage igre (hero Online npr.), nisem pa L2 igral, kot ga je npr Tilen :)
Pri templarju moraš seveda imeti jeklene živce. Zakaj? Party pve (instance)! Sorc bo pozabil CC-jat moba ali mu bo resistal, healer bo sekundo ali dve prepozno uporabil heal in boš v kritičnih momentih drago plačal zaradi drugih. Boš pa imel najhitreje najboljšo opremo.
A way to go :)
Sicer pa bomo videli cez caz, sedaj sem sele lvl 23 in je vse sele v zacetni fazi. Komaj cakam na vec group questov, uzitek je v grupi dejansko neprimerno boljsi, kot solo.
Sicer pa bomo videli cez caz, sedaj sem sele lvl 23 in je vse sele v zacetni fazi. Komaj cakam na vec group questov, uzitek je v grupi dejansko neprimerno boljsi, kot solo.
Sorc ima 3 crowd control skille, eden od teh je instant cast in se ga posledično ne da interruptati (Root, Sleep in Curse of Roots (stigma)). Potem temu dodaj še stone skin (shield, čez katerega mob ne pride udarec ali dva), in pa nek skill, ki te teleportira 10m nazaj.
Bolj sigurnega (malo smrti na začetku) leveliranja ne dobiš z nobeno drugo klaso. Ranger je mogoče še nekaj podobnega, ampak ne z toliko opcijami, kot jih ima sorc. Nekaj si hudo narobe počel ;). (Si redno kupoval nove skille v Sanctumu?)
Snegec: Mislim, da poznam svojo klaso po skoraj 46 levelih, veš. Base speed imajo vse klase enak, edini edge, ki ga ima Sin je sprinting toggle, ki žre veliko mane (HP/Mana potioni si delijo CD). Potem pozabljaš še na ostale ranged klase, ki pridejo do APjev zelo hitro in se opremijo z +flight speed in time gearom. Tak folk nima problemov ubogega sina outrunat v zraku. Debuffov in CC skillov raje sploh omenjal ne bom. Sorc ali Ranger, ki izgubi v abyssu proti Sinu lahko zaključi z svojo Aion kariero. Katerakoli druga klasa lahko enostavno pobegne.
Bottom line: Tisti trenutek, ko ti nasprotnik odpre krila, si opravil svoje v pvpju. Zato 99% Sinov nabija svoje kille samo z rifti v non-flight conah, kjer se folk ne more skoraj 100% izogniti smrti. Druga stvar je tudi gankanje z stealth skilli, ki je uspešno. AMPAK, APje se farma z PvEjem v abyssu. Tam si ti tarča gankerjev in ne obratno. Torej, kaj naj bi Sin počel v Abyssu?
Pa ne me narobe razumet, imam najrajši svojega maina. Samo pač je kruta resnica, da je to klasa, ki je najmanj konkurenčna v Abyssu, zato je poraba časa na drugih lokacijah veliko bolj smiselna in koristna.
Glede templarjev: Jeklene živce? Manj kot clerici. 50% vseh smrti do levela 40 pokasirajo oni :P. Templar je ena izmed klas, katero imam namen igrati po temu, ko Sina spravim na 50 in ga opremim z Miragent setom.
Bolj sigurnega (malo smrti na začetku) leveliranja ne dobiš z nobeno drugo klaso. Ranger je mogoče še nekaj podobnega, ampak ne z toliko opcijami, kot jih ima sorc. Nekaj si hudo narobe počel ;). (Si redno kupoval nove skille v Sanctumu?)
Snegec: Mislim, da poznam svojo klaso po skoraj 46 levelih, veš. Base speed imajo vse klase enak, edini edge, ki ga ima Sin je sprinting toggle, ki žre veliko mane (HP/Mana potioni si delijo CD). Potem pozabljaš še na ostale ranged klase, ki pridejo do APjev zelo hitro in se opremijo z +flight speed in time gearom. Tak folk nima problemov ubogega sina outrunat v zraku. Debuffov in CC skillov raje sploh omenjal ne bom. Sorc ali Ranger, ki izgubi v abyssu proti Sinu lahko zaključi z svojo Aion kariero. Katerakoli druga klasa lahko enostavno pobegne.
Bottom line: Tisti trenutek, ko ti nasprotnik odpre krila, si opravil svoje v pvpju. Zato 99% Sinov nabija svoje kille samo z rifti v non-flight conah, kjer se folk ne more skoraj 100% izogniti smrti. Druga stvar je tudi gankanje z stealth skilli, ki je uspešno. AMPAK, APje se farma z PvEjem v abyssu. Tam si ti tarča gankerjev in ne obratno. Torej, kaj naj bi Sin počel v Abyssu?
Pa ne me narobe razumet, imam najrajši svojega maina. Samo pač je kruta resnica, da je to klasa, ki je najmanj konkurenčna v Abyssu, zato je poraba časa na drugih lokacijah veliko bolj smiselna in koristna.
Glede templarjev: Jeklene živce? Manj kot clerici. 50% vseh smrti do levela 40 pokasirajo oni :P. Templar je ena izmed klas, katero imam namen igrati po temu, ko Sina spravim na 50 in ga opremim z Miragent setom.
Zanimivo :)
No, ja s templarjem sem se sedaj dokoncno odlocil, da ga spravim na lvl 50, strene mi je mesal le se sorcerer in pa ranger. Ce se mi bo seveda dalo se enkrat znova it brusit, bom sel 100% rangerja, ker mi je to 2 najboljsi class v celi igri.
Ja, s sorcom sem redno hodil po skile, mel sem eno boljsih oprem nasploh za lvl 22. Kar je bilo 2 lvla visje je bilo skoraj nemogoce za ubit, brez da bi skoraj (ali pa sploh ne) usel smrti. Too much resist. Ok verjamem da se potem situacija popravi, ker pridejo magical accuracy manastoni, ki pa so sele lvl 40, tako da mora oprema se malce pocakat. Pa tudi poceni ravno niso.
No, ja s templarjem sem se sedaj dokoncno odlocil, da ga spravim na lvl 50, strene mi je mesal le se sorcerer in pa ranger. Ce se mi bo seveda dalo se enkrat znova it brusit, bom sel 100% rangerja, ker mi je to 2 najboljsi class v celi igri.
Ja, s sorcom sem redno hodil po skile, mel sem eno boljsih oprem nasploh za lvl 22. Kar je bilo 2 lvla visje je bilo skoraj nemogoce za ubit, brez da bi skoraj (ali pa sploh ne) usel smrti. Too much resist. Ok verjamem da se potem situacija popravi, ker pridejo magical accuracy manastoni, ki pa so sele lvl 40, tako da mora oprema se malce pocakat. Pa tudi poceni ravno niso.
Bottom line: Tisti trenutek, ko ti nasprotnik odpre krila, si opravil svoje v pvpju.
Hm.. a so nerfal oni godstone ko je prevental flying slučajno?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Snegec ()
Ne. Nerfali so v smislu, da ko imaš poison lahko sedaj vseeno letiš, prej pa nisi mogel. Tisti godstone je sedaj useless. Archerji imamo tako ali tako Poison Arrow. Sam uporabljam tole. Super zadeva za interruptat skille.
Zgodovina sprememb…
Pizda.. kako bedno. Vem, da ko sem špilal Clerica, so me v Abyssu ravno Assasini klali ponavad, ker se ni dalo pobegnit. Čeprav sem nekoč našel tudi Sorcy-ja in SM-ja ki sta mela oni Godstone v svojih weaponih.
Clerica praviloma nebi smelo nič ogrožati do 40. Če so te pa pogankali višji leveli je pa to čisto nekaj drugega :).
Waw, sem bil v svoji prvi instanci, sedaj sm lvl 26. Moram rect da je zadeva res fenomenalna. Ravno dovolj zagona mi je dala, da bom igral spil neprekinjeno naprej do konca :)
Edit: Templar v armorju pa zgleda brutal btw :)
Edit: Templar v armorju pa zgleda brutal btw :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
Ga ravnokar izkoriscam ze skoraj cel dan
Ceprav ce mi gre pa kaj na zivce na tem spilu so pa tile gankerji ej... Jao ko ti sploh ne dajo miru da sploh kaksen quest nardis normalno... Obljubim, da ko bom lvl 50 bom vse te hudiceve gankerje prav na riftih cakal in jih vse potamanil. Bemti mater...
Ceprav ce mi gre pa kaj na zivce na tem spilu so pa tile gankerji ej... Jao ko ti sploh ne dajo miru da sploh kaksen quest nardis normalno... Obljubim, da ko bom lvl 50 bom vse te hudiceve gankerje prav na riftih cakal in jih vse potamanil. Bemti mater...
Mater bom ponorel od teh klincevih gankerjev. Totalni noliferji. Ne upajo se spopadat z njim istimi lvli in potem gankajo svinje nas, manjse lvle. U zivo bi jih sel ustrelit ne sam v igri
Mater, ce nisem ze enih 10x bil fentan na istem placu v 30 min...
Mater, ce nisem ze enih 10x bil fentan na istem placu v 30 min...
V Abyss-u biti sam = prosiš, da te nekdo pogenka. Če ne kdo, ki je višji level ko ti, pa dva-več nižjega/enakega levela.
V Abyss-u biti sam = prosiš, da te nekdo pogenka. Če ne kdo, ki je višji level ko ti, pa dva-več nižjega/enakega levela.
Ah, nas je blo kaksnih 5 tam, pa je prisel en majster rank 4 in nas vse potamanil ko zajce.
http://uk.aiononline.com/livestatus/cha... vtipkaš ime v box in vidiš vse ;)
Ponavad pol ugotoviš, da je bil kak level 50.
Ponavad pol ugotoviš, da je bil kak level 50.
Zgodovina sprememb…
teck ::
kaj mogoče kdo igra na kalil serverjru?
imam lvl 38 sin, lvl21 cleric in lvl20 spiritmaster...če me hoče kdo dodat naj mi piše na zs...
imam lvl 38 sin, lvl21 cleric in lvl20 spiritmaster...če me hoče kdo dodat naj mi piše na zs...
teck ::
@PARTyZAN
Js imam sina, pa ne iščem nonstop rifte okoli, od 25 lvl sem nonstop v abyssu...pa nimam nekih problemov...
problem je samo v tem, da je treba poznat svoje in nasprotnikove skille in seveda juh uporabit v pravem momentu.
Js imam sina, pa ne iščem nonstop rifte okoli, od 25 lvl sem nonstop v abyssu...pa nimam nekih problemov...
problem je samo v tem, da je treba poznat svoje in nasprotnikove skille in seveda juh uporabit v pravem momentu.
NoWii ::
Fantje, PROOOSM vs za eno pomoč.
Jst pa frendi spilamo skupi dele kksna dva tedna. Smo tm okol level 35 in bi radi sli v Abyss, pa nobeden neve kko d fak se tja pride :S. Any help plz?
Pase ena stvar. Ma nenajdem nobenih questov! Sm lv 36, naredu sm res use kveste k sm jih najdu v Heironu, Eltnen sm itak obdelav sele ene 5lv nazaj (je kj novga mejbi?), dele pa obupano skacem po Theobomosu, pa njiker NČ. So pac kksni kvesti za lv 21 (brezveze), pa u Heironu je res OGROMN unih sivih pusčic (ki pomenjo kva, d dobim kvest cz ene par levelov?).
Uglavnm :D : Kko se pride v Abyss, pa kje so kvesti za lv 36 :D?
Thx..
Jst pa frendi spilamo skupi dele kksna dva tedna. Smo tm okol level 35 in bi radi sli v Abyss, pa nobeden neve kko d fak se tja pride :S. Any help plz?
Pase ena stvar. Ma nenajdem nobenih questov! Sm lv 36, naredu sm res use kveste k sm jih najdu v Heironu, Eltnen sm itak obdelav sele ene 5lv nazaj (je kj novga mejbi?), dele pa obupano skacem po Theobomosu, pa njiker NČ. So pac kksni kvesti za lv 21 (brezveze), pa u Heironu je res OGROMN unih sivih pusčic (ki pomenjo kva, d dobim kvest cz ene par levelov?).
Thx..
Fantje, PROOOSM vs za eno pomoč.
Thx..
Sigh... here we go again.
V Abyss se pride skozi Abyss vrata, ki so locirana v Verteronu (nad citadelo), v Eltnenu (pod trdnjavo), Heiron (nad citadelo). Pri levelu 25 si dobil quest za naredit Abyss Entry quest, ki te je poleg ostalih reči po koncu tudi poslalo v sam Abyss, kjer si moral govoriti z parimi NPCji.
V Heironu maš en ceu kup kvestov okol levela 35, v Eltnenu jih je ene par, Theobornost je tam nekje 21-23 in 40-45. Namest, da effortless grindate, pejte raj Fire Temple clearat, pa probat kak oranžen weapon dobit.
NoWii ::
Eh, sm vedu d bo eden kj podobnega navelicanga zavzdihnu.. Drgac sm res celo temo preisku z besedo "Abyss" pa nism nč najdu, tko d sori no. :)
No tko, na lvelu 25 100% nism dubu kksnga tazga kvesta (sm preveru), cz tiste vrata (taka okrogla svar, pa neki se svet, a?) sm pa v Verteronu ze neki letu cez, pa ni prjel :S. Res pa nevem kok sm bil level takrt.. No, sj najbrs mors itak najprej un kvest nardit, k ga res nimam.. ne pod completed, ne pod current.
A to nj bi se ti sam prkazu, al ga mors najdt kje?
No tko, na lvelu 25 100% nism dubu kksnga tazga kvesta (sm preveru), cz tiste vrata (taka okrogla svar, pa neki se svet, a?) sm pa v Verteronu ze neki letu cez, pa ni prjel :S. Res pa nevem kok sm bil level takrt.. No, sj najbrs mors itak najprej un kvest nardit, k ga res nimam.. ne pod completed, ne pod current.
A to nj bi se ti sam prkazu, al ga mors najdt kje?
Ko dobiš level 25, se ti avtomatsko butne v knjigo pod Campaign Kveste. In kvestov pod Campaign ne moreš abandonat.
Elyos
Asmodian
Na uradnih serverjih kvest na obeh straneh 15000000000000000000% deluje. Če si pa pravzaprav prilezel do level 35 brez, da bi delal Abyss entry, je pa že to samo po sebi čudno, ker je Nochsana Training Camp del Abyssa in je vražje dober experience plac, massovno boljši kot karkoli drugje med levelom 25 in 28.
Elyos
Asmodian
Na uradnih serverjih kvest na obeh straneh 15000000000000000000% deluje. Če si pa pravzaprav prilezel do level 35 brez, da bi delal Abyss entry, je pa že to samo po sebi čudno, ker je Nochsana Training Camp del Abyssa in je vražje dober experience plac, massovno boljši kot karkoli drugje med levelom 25 in 28.
mojster010 ::
živjo! zanima me če jje kdo kle že čist nehu z aionom? drgač pa na katerm srvrju igrate(original)
infinite nemorm več igrt k je tok slaba, nima petov, abbys ni tok poun, ni interuptov itd itd itd...
infinite nemorm več igrt k je tok slaba, nima petov, abbys ni tok poun, ni interuptov itd itd itd...
cvarko ::
Private server.....to ni to.
Uglavnm jst bom zdei kmau kupu aion(upam da pred novim letom),
pa me zanima na kerih serverjah kej vi igrate?
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Tilen ()
Private server.....to ni to.
Spatalos, Elyos :)
Aha ubistvo me zanima to....
Ko ti spilas na enmu serverju...mas pol iste characterje tud na drugmu,mislm lvl pa item itd..?
Sm ze najdo,ne mors.
Ko ti spilas na enmu serverju...mas pol iste characterje tud na drugmu,mislm lvl pa item itd..?
Sm ze najdo,ne mors.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cvarko ()
Mene edino ful moti pri tej igri, da ne mores igrat obeh strani na istem serverju. Me je prav navdusil svet asmodianov, gledam za sorcererja je asmo armor 100x bolj odpicen kot pri elyos... Tudi svet ni slab.
Jas tud nameravam bit sorcerer pa mi svet asmodianov sploh ni usec...in obleke so mi bols od elyosov
Armorje nasprotne fakcije lahko kupiš/dobiš na drop in jih remodellaš, pa boš imel njihove modele oblečene :P.
Armorje nasprotne fakcije lahko kupiš/dobiš na drop in jih remodellaš, pa boš imel njihove modele oblečene :P.
Ja, sam to je za visje lvle, ce se ne motim? Nevem, pri lvlu 30 nisem se naletel na drop za remodell...
FT je instanca za ~35 in ima drope za obe fakciji (kjer lahko dobiš tudi asmo only armor). Druga varianta je riftanje na Asmodae in grindanje mobov na njihovi strani (unlikely) tretja in najlažja je pa z pomočjo dveh NPCjev, ki prodajata asmo only armorje. En menja lokacije v Eracus Temple Cavern, drugi pa v Lepharist citadelu (Eltnen).
Imena NPCjev se ne spomnim več, je že kar nekaj časa minilo od takrat, ko sem bil okrog tistega levela :). Mogoče ve kdo drug.
cvarko: ne, lahko pa izgled kateregakoli dela armorja "prilimaš" na poljubnega. Asmo-only armorje lahko nosijo samo Asmodiani, zato jih vedno uporabljaš kot material z katerim remodelaš svojega. NPCji, ki opravljajo to so v sanctumu (elyos square) v zgornji stavbi.
Imena NPCjev se ne spomnim več, je že kar nekaj časa minilo od takrat, ko sem bil okrog tistega levela :). Mogoče ve kdo drug.
cvarko: ne, lahko pa izgled kateregakoli dela armorja "prilimaš" na poljubnega. Asmo-only armorje lahko nosijo samo Asmodiani, zato jih vedno uporabljaš kot material z katerim remodelaš svojega. NPCji, ki opravljajo to so v sanctumu (elyos square) v zgornji stavbi.
Nekateri ste bili brisani, ker niste upoštevali pravil, drugi zato, ker se je vaš odgovor nanašal na izbrisana sporočila.
Eden je Chicorinerk.
Imena NPCjev se ne spomnim več, je že kar nekaj časa minilo od takrat, ko sem bil okrog tistega levela :). Mogoče ve kdo drug..
Eden je Chicorinerk.
Zgodovina sprememb…
Jst bom zdej kupu pr igabibi k je najbl cenej, pa še đabe dostava.
na mn3njalnik forumu se govori da jih je vlik na gorgosu pa khalin alneki..
js bi šu tja kjer je abbys rank pol pol uravnoteženo. pa tm k je dost domače družbe...
na mn3njalnik forumu se govori da jih je vlik na gorgosu pa khalin alneki..
js bi šu tja kjer je abbys rank pol pol uravnoteženo. pa tm k je dost domače družbe...
A cva na istem serverju zacet?
Kaj bos elyos/asmodian?
Pa tle sm najdu tud se eno trgovino brezplacna dostava,pa se collectors edition majo:
http://www.3dsvet.com/trgovina/index.ph...
Kaj bos elyos/asmodian?
Pa tle sm najdu tud se eno trgovino brezplacna dostava,pa se collectors edition majo:
http://www.3dsvet.com/trgovina/index.ph...
Glede na to da je pr igabibi sam 40€ bi raj to uzeu.. kaj je pa bolš pr collectors?
Ja dej začniva skup.. js dobim tole jutr al pa tork, sej te um počaku, asmodian bom js ti?
Ja dej začniva skup.. js dobim tole jutr al pa tork, sej te um počaku, asmodian bom js ti?
jst se razmislam xD...sm me mickn bol mikajo elyosi xD...
aja pa pr collectors edition mas krila za dlje casa letenja...pa nek boljsi naziv k ti zboljsa statse
pa ene uhane k ti kao mano pa hp zvisa....nek tazga...
sm nevem ce se to splaca sploh..
aja pa pr collectors edition mas krila za dlje casa letenja...pa nek boljsi naziv k ti zboljsa statse
pa ene uhane k ti kao mano pa hp zvisa....nek tazga...
sm nevem ce se to splaca sploh..
Zgodovina sprememb…
bom verjetno tud jst kar navadno verzijo brez ganecarda....tko da bom dobu do novga leta XD
bom verjetno tud jst kar navadno verzijo brez ganecarda....tko da bom dobu do novga leta XD
zravn te standard je 30days game card :)
hehehe vem ja cene bi mogu se za game card sparat xD
a bi ti na spatalosu spilov?
a bi ti na spatalosu spilov?
Zgodovina sprememb…
ja al pa gorgos nuem še :D na mn3njalnik forumu jih je dost na gorgos, kle pa spatalos
Black Cloud Wings (Required level 30. Increases Flight Time by 40seconds.) - prišpara ti cca. 960.000 Kinah, ki bi jih drugače porabil pri l30 za in-game kupljena krila.
za 20EURveč? po mojm ne. Če se z gatheringom ukvarjaš redno hitr naberš dnar.. vsaj tko sm slišu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre ki lahko zrušijo vladavino World of WarcraftaOddelek: Igre | 6309 (2459) | Dpool |
» | Tera Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 14477 (7787) | r3tro |
» | MMORPGOddelek: Igre | 3972 (3412) | bdoxx |
» | Wow vs AionOddelek: Igre | 1478 (893) | stražar |
» | World of Warcraft patch 3.3: Fall of the Lich KingOddelek: Novice / Igre | 3916 (2802) | FireSnake |