» »

Ge-Force 2MX BiG Problem !!!

Ge-Force 2MX BiG Problem !!!

EvilK|NG ::

Mojega ge-forca ne morem nikakor flashirat !!!;( Imam GF2MX InnoVision 32MB rama.

Plz Help !!!
Play your Cards Right !

chucki ::

jst sem svojga gts proja flasho pa sem ga unicil! sej so ga zamenjal!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

SN ::

Si ga probal z NVMAX programom,tam se da navijat do neke mere.

Ma sej s programi se da , sam flash program napiše da ne podpira tega cipa al neki tazga !!!
Play your Cards Right !

Kriko ::

raje ne flash-aj ker te kartice rade pol ne delajo. Meni je napisalo da je vse ok, da je flash narejen brez napake, ko pa sem resetiral so bile same kockice. No sem si vsaj prej pripravu disketo za vrnit nazaj, in ker sem znal na pamet ko je zagnalo zagonsko disketo vpisat potrebne ukaze, čeprav se ni nič vidlo je flash-alo nazaj. V bistvu pa če ti grafike dela dobro ne rabiš flash-at, ker z temn ne pridobiš nič.

Sej fora je v tem k jst nism zadovoln z delovanjem !!!;(
Play your Cards Right !

GaPe ::

S čim pa nisi zadovoljen, mal povej.

Mogoče pa z upgradom grafičnega BIOS-a ne boš nič spremenil, mogoče so pa samo gonilniki.

8-)
Don't steal! The government hates competition.

akulp ::

Men je tud crknila, mislm kr ene črte pa kocke, upam da bojo upošteval garancijo!!

Ne se igrat sam to ti rečem

VASkO ::

@akulp

graficna ti ni crknila, garancije pa ti po vsej verjetnosti ne bodo upostevali

raje si nekje sposodi kako PCI ali ISA graficno kartico in imej se potem tvojo na AGP noter, monitor vklopi v sposojeno graficno in enostavno flashaj nazaj original BIOS, ce pa ves ukaze na pamet pa lahko brez sposojene graficne naredis

Glede garancije vedi da ti je ne bojo upoštevali če prideš tja z slabo flash-ano kartico. Vem iz izkušenj, ker sem prašal. Priporočam ti da jo flashaš tako da se sploh ne bo nič naložilo ko prižgeš mašino ampak da bo slika črna, tako sem naredil jaz in potem ti jo bojo zamenjali!!

Men so pa upošteval garancijo (DIGI d.o.o.), pa sem jim reku da je medtem ko sem flashu zmanjkalo elektrike. 8-)

To je zelo čudno-sreča, ker niti trgovina ne more pol uveljavit garancije pri podjetju od kjer je grafika, ker flash-anje biosov ne spada pod garancijo. Če pogledaš na uradnih straneh garfičnih, plošč vedno piše da za napačen flash ne odgovarja NITI PROIZVAJALEC niti PRODAJALEC!

Ja morm rečt da so pr digiju kekci in pol.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BIOS flash Radeon HD 6950

Oddelek: Pomoč in nasveti
262338 (1815) r3dkv1c4
»

Katera grafična je boljša (strani: 1 2 )

965553 (3943) blackbfm
»

Imate Linux? Nimate garancije. (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
638821 (5838) specterss
»

Naj zahtevam garancijo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
584298 (3234) Pyr0Beast
»

Big problem z računalnikom... !

211438 (1106) Brane2

Več podobnih tem