Forum » Pomoč in nasveti » kriza z grafično
kriza z grafično
OZZY ::
Sem nabavu propheta 2mx in ga inštaliral. Med drugim sem inštaliral tudi via gonilnike (za agp v turbo mode).
Stvar nekaj časa dela potem pa kar naenkrat kot da bi šel comp v spanje. Monitor samo še v črnem, kot da ni signala, navaden hard reset ni možen samo kabel iz utičnice pomaga.
Po ponovnem zagonu javi msi plata, da je lahko kaj z procom narobe, kar seveda ne more biti, če je prej vse delalo bp zato je treba ugasnt in mal baterijo pošlatat in potem se stvar zažene.
v čem bi bil lahko problem. Pri enem frendu stvar dela na isti plati in istih winsih ME brez problema na via agp turbo mode.
Napajalnik 100% ni kriv, saj je 300w macase in z njim nisem imel problemov. proc pa tudi ne, saj je prej delal bp.
kaki prebiski?
Stvar nekaj časa dela potem pa kar naenkrat kot da bi šel comp v spanje. Monitor samo še v črnem, kot da ni signala, navaden hard reset ni možen samo kabel iz utičnice pomaga.
Po ponovnem zagonu javi msi plata, da je lahko kaj z procom narobe, kar seveda ne more biti, če je prej vse delalo bp zato je treba ugasnt in mal baterijo pošlatat in potem se stvar zažene.
v čem bi bil lahko problem. Pri enem frendu stvar dela na isti plati in istih winsih ME brez problema na via agp turbo mode.
Napajalnik 100% ni kriv, saj je 300w macase in z njim nisem imel problemov. proc pa tudi ne, saj je prej delal bp.
kaki prebiski?
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšno frekvenco lohk disk prebavOddelek: Navijanje | 1241 (925) | Ali-baba |
» | VIA gonilniki !!! - kr neki !Oddelek: Pomoč in nasveti | 928 (680) | [t502] |
» | GF2 MX400 64Mb PROBLEMSOddelek: Zvok in slika | 1340 (1125) | danielka84 |
» | Meni tud mašina zmrzuje, smrc...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1365 (1192) | Justy |
» | KT7 & AGP 4x?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1421 (1285) | Yohan del Sud |