Forum » Kaj kupiti » Katera je najcenejša plošča za Core2Duo
Katera je najcenejša plošča za Core2Duo
Jimiboni ::
Ker je že teh plošč preveč in se sam ne znajdem, me zanima katera je najcenejša plošča za intel core 2 duo procesor? Za ploščo bi dal največ 20-25k, ne sme pa bit mikro atx. Kupo si bom namreč procesor E6400 in 1GB Patriot 667MHz rama. Rabil bi pa tudi pretvornik iz 20pin na 24pin adapter za napajalnik.
- zaklenil: OmegaBlue ()
strumf666 ::
Pretvornik se da kupit (med drugim v Cool-Pc)
Pri teh pretvornikih si baje možni problemi; ko sem ga nameraval nabavt (za prejšnji sistem DFI Ultra-D) mi je bilo rečeno, da boljše samo 20 pinski priključek uporabit, kot pa z adapterjem. Predvsem moraš pazit, da boš imel dovolj močan napajalc, pa po možnosti ne glih no-name.
To se našel v Funtechu za 22k : Asrock CONROEXFIRE-ESATA2 podpira c2d-je.
LP
Pri teh pretvornikih si baje možni problemi; ko sem ga nameraval nabavt (za prejšnji sistem DFI Ultra-D) mi je bilo rečeno, da boljše samo 20 pinski priključek uporabit, kot pa z adapterjem. Predvsem moraš pazit, da boš imel dovolj močan napajalc, pa po možnosti ne glih no-name.
To se našel v Funtechu za 22k : Asrock CONROEXFIRE-ESATA2 podpira c2d-je.
LP
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/
http://www.oc-lab.si/
koyotee ::
Zakaj za vsako vprašanje odpreš novo temo????
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 24-pin KONEKTOR na matični plošči in 20-pin na napajalnikuOddelek: Strojna oprema | 7059 (5108) | Win8NonGrata |
» | [ATX] 20 pin napajalnik na 24 pin ploščiOddelek: Strojna oprema | 2248 (2072) | dela |
» | ASUS M2N-SLI DELUXEOddelek: Strojna oprema | 1236 (1030) | OChack |
» | Nujno nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1641 (1212) | Jan987 |
» | DFI Ultra-D visanje voltazeOddelek: Navijanje | 1977 (1491) | AndrewSmith |