» »

kako prelisiciti HP compaq nx9110?

kako prelisiciti HP compaq nx9110?

Timmah ::

poizkusal sem ze vse mogoce a mi ne uspe :\ V cem je problem?
na omenjenem notebooku ne deluje vec napajalni del, deluje pa napajanje preko baterije, ki pa se ne polni.
po servisih sem ze spraseval ce obstaja kaksen polnilec baterij ali adapter ki bi ga prikljucil direktno na napajalni del za baterije a zal ne obstaja.
Sef mi je dal blagoslov (notebook je sluzbeni) da poizkusam napajanje priklopiti direktno na baterijo (baterijo sem razdrl) a tudi ta trik ne pomaga. akumulatorcke sem nato odklopil in napajanje zvezal direktno na sponke vezja za napajanje preko baterije a tudi to se je izkazalo za neuspesno. notebook se vedno deluje preko baterije drugega enakega notebooka.
adapter za napajanje deluje. notebook je bil ze na servisu in so rekli da bo treba menjat mamaplato kar mi je blo ze jasno. notebook sem tudi razstavil in pogledal ce je konektor vredu prilotan (vcasih sem delal v PC servisu in je bil to velikokrat problem) in pogledal za morebitne vidno skurjene elemente na napajalnem delu a tudi to brez uspeha.
sedaj bi rad se vase ideje ker mi jih je zmanjkalo

hvala
donde esta francesca

ant ::

probaj na KOTAR servis, popravljajo matične plošče in jih ne menjujejo kot na pooblaščenih servisih.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Adapter USB - SATA / IDE (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
595601 (4875) T-Mac
»

Razstavljeno: Nadomestne tipke za LCD monitor

Oddelek: Pomoč in nasveti
243752 (3339) SkyEye90
»