Forum » Strojna oprema » Brezžični internet, dostopna točka v računalniku
Brezžični internet, dostopna točka v računalniku
s51as ::
Pozdravljeni,
zanima me ali obstaja kartica ali usb napravica za v računalnik, ki bi delovala kot dostopna točka za prenosnik. Računalnik je preko žice priključen na router.
Routerja nočem menjat za brezžičnega ker je v drugem nadstropju in se bojim da signal nebi prišel sozi strop v katerem je dvojna mreža.
Hvala za odgovore in nasvete,
lep pozdrav.
zanima me ali obstaja kartica ali usb napravica za v računalnik, ki bi delovala kot dostopna točka za prenosnik. Računalnik je preko žice priključen na router.
Routerja nočem menjat za brezžičnega ker je v drugem nadstropju in se bojim da signal nebi prišel sozi strop v katerem je dvojna mreža.
Hvala za odgovore in nasvete,
lep pozdrav.
It's just me myself and I
balocom ::
Hmmm, čez bi zihr šlo, nam gre signal brez problem čez plato + 2 zidova, skrajni primer uporabe pa je bil 2 plati + 3 stene in net je bil še vedno ozko grlo, ne pa wireless.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžični internet(kaj vse potrebujem)Oddelek: Omrežja in internet | 3484 (3224) | Oblivion |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7309 (5314) | jancus |
» | Kaj moram paziti pri brezzicnih mreznih katricah?Oddelek: Strojna oprema | 1132 (1005) | frosty77 |
» | Iščem router!Oddelek: Kaj kupiti | 1814 (1331) | mmmato |
» | kter Wi-Fi kuptOddelek: Kaj kupiti | 3582 (2347) | trnvpeti |