Forum » Pomoč in nasveti » Tezave z predvajanjem filmov Divx al Xvid!
Tezave z predvajanjem filmov Divx al Xvid!
Sverc ::
Imam nekaksne tezave s predvajanjem filmov s vsemi programi ki jih imam za filme predvajat. Moti me to da ko film prestavi na novo sliko se stara vedno prisotna na erkanu in se mesa z novo sliko. A veste kaj bi lahko to bilo??
Poenostavljeno: Ko mi predvaja film mi slika zaostaja in se mesa in je v novi sliki se stara not ki se cez cas zbrise.
Poenostavljeno: Ko mi predvaja film mi slika zaostaja in se mesa in je v novi sliki se stara not ki se cez cas zbrise.
Raffaello ::
Povej malo bol obširno: kako grafično maš pa sistem?
Moje mneje je da so krvi kodeki! Uništaliraj stare pa si nove naloži npr K-lite codec pack mogoče bo potem bolše!
LP!
Moje mneje je da so krvi kodeki! Uništaliraj stare pa si nove naloži npr K-lite codec pack mogoče bo potem bolše!
LP!
ArisD ::
Sverc: strinjam se z Raffaellotom - preveri grafično kartico in prav tako probaj posodobit gonilnike grafične kartice (ponavadi so gonilniki tisti, ki povzročajo takšne ali podobne probleme).
Kodeki malo manjša verjetnost, da bi nagajali - ampak ne škodi preverit.
LP, Aris @
[edit moderatorja: odstranil link spam]
Kodeki malo manjša verjetnost, da bi nagajali - ampak ne škodi preverit.
LP, Aris @
[edit moderatorja: odstranil link spam]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
jan01 ::
Odisntaliraj vse kodeke in posnemi LE haali media splitter in media player classic home cinema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | slabo predvajanje HD filmovOddelek: Strojna oprema | 4368 (3668) | hojnikb |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59326 (14474) | BaRtMaN |
» | HD na PC-ju, minimalne zahteve?Oddelek: Zvok in slika | 6153 (3326) | zavajon |
» | Blender od A do ProOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4782 (3058) | gzibret |
» | Težave z gledanjem filmov vseh formatovOddelek: Zvok in slika | 2132 (1972) | zee |