» »

snemanje tel. pogovorov

snemanje tel. pogovorov

sass ::

včasih sem imel program faxtalk, s katerim sem lahko preko modema na računalnik posnel telefonski pogovor. žal je tisti program delal samo s starim modemom, pa me zanima, če kdo ve še za kakšen podoben program, s katerim bi se dalo snemati pogovore direktno na računalnik.

sass

Koci ::

Sas kater program si to mel? Mogoče Faxtalk Messenger Pro?
Panta rei!!

faxtalk messenger, neka stara verzija. sem zdaj našel boljši program, ModemSpy, tako da tistega sploh ne rabim več...
sass

Samo mislim, da ta program snema smao če kličeš iz modema. Kako si zrihtal, da lahko snemaš če kličeš iz telefona.
Panta rei!!

kater program to? modemspy ali faxtalk?

sass

modemspy
Panta rei!!

ko je zveza vzpostavljena, klikni na record call (ali nekaj takega). ni potrebe, da zvezo vzpostaviš z modemom. še boljša pa je ta varianta, da mi avtomatsko snema vse klice, in potem ven izrežem najbolj sočne izjave mojih prijateljev in prijateljic ("zadnjič sem se peljala z audi A8, ful dobr, ej stari")>:D

sass

Ja to vem, samo kako maš priklopljen telefon-v modem ali steno. Ker ja mam tak, da mam eno žuci iz stene (dvojni štekar) speljano v telefon, drugo pa v modem.
Panta rei!!

jaz imam telefon prikopljen v modem in modem naprej v steno. ampak mislim da to ne igra vloge in da bi mi moralo snemati pogovore tudi, če bi se pogovarjal s telefonom v sosednji sobi, ki ni priklopljen v modem, nisem pa siguren. bom še to probal.

sass

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VDSL upload problem

Oddelek: Omrežja in internet
121703 (1209) Alien123
»

VOIP siol

263020 (2177) poweroff
»

T-2 težava s povezavami

83706 (3449) RudeBw
»

Izkusnje s telefonijo IP

132084 (1491) amigo_no1
»

Zelo čuden pojav!!! Ko greš z modemom na internet, plačaš, kot da bi klical v cono 5 (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
885451 (4071) sketch

Več podobnih tem