Forum » Programska oprema » snemanje tel. pogovorov
snemanje tel. pogovorov
sass ::
včasih sem imel program faxtalk, s katerim sem lahko preko modema na računalnik posnel telefonski pogovor. žal je tisti program delal samo s starim modemom, pa me zanima, če kdo ve še za kakšen podoben program, s katerim bi se dalo snemati pogovore direktno na računalnik.
sass
sass
faxtalk messenger, neka stara verzija. sem zdaj našel boljši program, ModemSpy, tako da tistega sploh ne rabim več...
sass
sass
Koci ::
Samo mislim, da ta program snema smao če kličeš iz modema. Kako si zrihtal, da lahko snemaš če kličeš iz telefona.
Panta rei!!
ko je zveza vzpostavljena, klikni na record call (ali nekaj takega). ni potrebe, da zvezo vzpostaviš z modemom. še boljša pa je ta varianta, da mi avtomatsko snema vse klice, in potem ven izrežem najbolj sočne izjave mojih prijateljev in prijateljic ("zadnjič sem se peljala z audi A8, ful dobr, ej stari")>:D
sass
sass
Koci ::
Ja to vem, samo kako maš priklopljen telefon-v modem ali steno. Ker ja mam tak, da mam eno žuci iz stene (dvojni štekar) speljano v telefon, drugo pa v modem.
Panta rei!!
jaz imam telefon prikopljen v modem in modem naprej v steno. ampak mislim da to ne igra vloge in da bi mi moralo snemati pogovore tudi, če bi se pogovarjal s telefonom v sosednji sobi, ki ni priklopljen v modem, nisem pa siguren. bom še to probal.
sass
sass
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VDSL upload problemOddelek: Omrežja in internet | 1703 (1209) | Alien123 |
» | VOIP siolOddelek: Omrežja in internet | 3020 (2177) | poweroff |
» | T-2 težava s povezavamiOddelek: Omrežja in internet | 3706 (3449) | RudeBw |
» | Izkusnje s telefonijo IPOddelek: Omrežja in internet | 2084 (1491) | amigo_no1 |
» | Zelo čuden pojav!!! Ko greš z modemom na internet, plačaš, kot da bi klical v cono 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5451 (4071) | sketch |