Forum » Kaj kupiti » Zunanje ohišje za disk 2,5"
Zunanje ohišje za disk 2,5"
TeraSonic++ ::
Zanima me kje bi lahko pri nas dobil lično odhišje za zunanji disk velikosti 2,5" , ki bi podpiral sata in sata II in bil po možnosti polnjen preko usb kabla? Pregledal sem že vse bolše založene spletne trgovine in ne najdem nič
Rabil bi za tale disk: Seagate ST98823AS [link]
Rabil bi za tale disk: Seagate ST98823AS [link]
...........................................................
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"
"veritas vos liberabit"
m.i.h.a. ::
On rabi za SATA.
Tle ga maš. KLIK.
Sicer ne vem, če ti je ličen, meni se je zdelo kar solidno, ko sem ga gledal (v živo).
Glede napajanja je pa tako, da se lahko napaja samo iz enega usb-ja, ampak če je disk prehiter (beri: 7200rpm) potem boš moral vklopit še dodaten kabel v usb konektor. Sodeč, po tvojem, disku to mislim, da ne bo potrebno.
Tle ga maš. KLIK.
Sicer ne vem, če ti je ličen, meni se je zdelo kar solidno, ko sem ga gledal (v živo).
Glede napajanja je pa tako, da se lahko napaja samo iz enega usb-ja, ampak če je disk prehiter (beri: 7200rpm) potem boš moral vklopit še dodaten kabel v usb konektor. Sodeč, po tvojem, disku to mislim, da ne bo potrebno.
TeraSonic++ ::
O fajn tale icybox bo kar pravi ;) Hvala
...........................................................
"veritas vos liberabit"
"veritas vos liberabit"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bios mi ne najde diska!! (na prenosniku)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2637 (2324) | skurjenc |
» | setup cannot find any hard diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1950 (1700) | rdecaluc |
» | Zunanji trdi disk 500 GB -- akcija Hofer -jutri (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20299 (14499) | MISKO_GR |
» | Najtišji ATA disk?Oddelek: Kaj kupiti | 2707 (1948) | LordWorm |
» | Eksterni diskOddelek: Kaj kupiti | 2143 (1384) | ferjan |