Forum » Pomoč in nasveti » Pioneer DVD-Rom 500M
Pioneer DVD-Rom 500M
bbobst ::
To temo sem odprl že v DVD oddelku in jo prestavljam sem,ker ni bilo odgovorov - prosim pomagajte
Kupil sem nov model DVD-Rom Pioneer 500M in ga montiral na mesto starega CD-ROM-a,vzporedno z pekačem,preveril jumperje (master,slave - vse klapa) in pritisnik na knof za vklop kompa.
Sedaj pa k problemu:
Komp je samo malo zahreščal in zablokiral še preden se je prižgal monitor.OK Resetiram in windowsi se naložijo.Komp ugasnem,prižgem,spet zamrzne,resetiram,vse dela in tako dalje.
Torej ne prižge se na knof ker zablokira ampak šele nato na reset.ČUDNO
Zamenjam master in slave med pekačem in DVD-jem,ne dela,odklopim pekač,enkrat poskusim z master drugič s slave pa spet nič nato pa odklopim DVD-Rom pa vse dela normalno.
Torej se mi komp noče prižgati na knof če je v sistemu DVD,ampak šele takrat ko ga nato zresetiram.
Tale 500M je Win98 kompatibilen.
Imam BH6 mamplato
Kje je problem ???????????????????
Kupil sem nov model DVD-Rom Pioneer 500M in ga montiral na mesto starega CD-ROM-a,vzporedno z pekačem,preveril jumperje (master,slave - vse klapa) in pritisnik na knof za vklop kompa.
Sedaj pa k problemu:
Komp je samo malo zahreščal in zablokiral še preden se je prižgal monitor.OK Resetiram in windowsi se naložijo.Komp ugasnem,prižgem,spet zamrzne,resetiram,vse dela in tako dalje.
Torej ne prižge se na knof ker zablokira ampak šele nato na reset.ČUDNO
Zamenjam master in slave med pekačem in DVD-jem,ne dela,odklopim pekač,enkrat poskusim z master drugič s slave pa spet nič nato pa odklopim DVD-Rom pa vse dela normalno.
Torej se mi komp noče prižgati na knof če je v sistemu DVD,ampak šele takrat ko ga nato zresetiram.
Tale 500M je Win98 kompatibilen.
Imam BH6 mamplato
Kje je problem ???????????????????
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobesedno cudni stvari ???Oddelek: Strojna oprema | 2589 (1455) | *ziga* |
» | pri snemanju cd-ja javlja napakoOddelek: Pomoč in nasveti | 1633 (1456) | schwarzvald |
» | Nova grafična, PC se ne zažene v WindowseOddelek: Pomoč in nasveti | 1103 (974) | yayo |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3148 (1700) | kurjač |
» | Win XP boot problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1376 (1256) | junior |