Forum » Pomoč in nasveti » Office restore
Office restore
peaks ::
Živjo.
Ker sem želel naložiti office 97, sem pred tem zbrisal office 2003. Med procesom sem se spomnil, da mi bo seveda zraziralo tudi outlook, kar pa ni vredu. Imam ogromno pomembne pošte in veliko stikov.
Pod aplicationdata\microsoft\outlook\ so sicer neki fajli, samo ne vem če je to to. Stikov sigurno ni a ne ?
Ali se da s kakim programom povrniti prejšnje stanje, torej da bi dobil office nazaj. Probal sem z windowsevim system restore, pa ne gre. Trenutno pa nima pri sebi office 2003, da pi probal, če so stiki in pošta ostali.
hvala
Ker sem želel naložiti office 97, sem pred tem zbrisal office 2003. Med procesom sem se spomnil, da mi bo seveda zraziralo tudi outlook, kar pa ni vredu. Imam ogromno pomembne pošte in veliko stikov.
Pod aplicationdata\microsoft\outlook\ so sicer neki fajli, samo ne vem če je to to. Stikov sigurno ni a ne ?
Ali se da s kakim programom povrniti prejšnje stanje, torej da bi dobil office nazaj. Probal sem z windowsevim system restore, pa ne gre. Trenutno pa nima pri sebi office 2003, da pi probal, če so stiki in pošta ostali.
hvala
gkovac ::
Vse kar rabiš od Outlooka je file ki se mu reče (po navadi) Outlook.dat
Uninstal nebi smel brisat tega fajla, ne bom pa 100% trdil. Preveri v folderju ki si ga že omenil.. končnica ki jo rabiš je *.dat
Uninstal nebi smel brisat tega fajla, ne bom pa 100% trdil. Preveri v folderju ki si ga že omenil.. končnica ki jo rabiš je *.dat
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook Express težave s prejemanjem priponkOddelek: Programska oprema | 3220 (626) | huwi |
» | Office 2007 ali 2003 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7698 (5143) | nikec88 |
» | Office 2003 System Service Pack 1Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5841 (5841) | HitriPepe |
» | Microsoft Outlook- kje so vse shranjene datoteke?!Oddelek: Programska oprema | 2835 (2705) | smrekca |
» | Office 2003Oddelek: Programska oprema | 1284 (883) | andrej |