Forum » Pomoč in nasveti » Zagon računalnika
Zagon računalnika
sl0 ::
Lp
Imam en problem in sicer prijatelj mi je dal njegov računalnik da nekaj naredim na njem pri meni doma. Včeraj večer sem ga pripeljal domov, danes v jutro pa priključil. Ko sem ga priključil in vklopil mi napiše : Press DEL to enter SETUP; press ALT+F2 to enter EZ Flash utility. Ko pa hočem to naredit pa tipkovnica ne prime. Poskusil že 2 tipkovnici in nobene "ne prepozna". Kaj bi lahko bilo narobe? -> zakaj me ne spusti v windows?
Prosim za čimprejšno pomoč in hvala.
Imam en problem in sicer prijatelj mi je dal njegov računalnik da nekaj naredim na njem pri meni doma. Včeraj večer sem ga pripeljal domov, danes v jutro pa priključil. Ko sem ga priključil in vklopil mi napiše : Press DEL to enter SETUP; press ALT+F2 to enter EZ Flash utility. Ko pa hočem to naredit pa tipkovnica ne prime. Poskusil že 2 tipkovnici in nobene "ne prepozna". Kaj bi lahko bilo narobe? -> zakaj me ne spusti v windows?
Prosim za čimprejšno pomoč in hvala.
- spremenilo: sl0 ()
Najprej hvala za hiter odgovor ampak v prvem sporočilu sem izpustil to, da mi tipkovnice ne prepozna da bi naredil to kar mi piše. (Prvo objavo sem spremenil.)
uporabil že obe tipkovnici in na usb in to navadno. Zanima me tudi za kero "napako" je to kar mi napiše značilen. Najbolj me skrbi da kaj v hardwaru ne dela in da bom na koncu jaz krivec :(
bluefish ::
mi je že zmanjkalo idej. Poskusi še z resetom BIOS-a.
EDIT: v primeru, če najdeš jumper.
EDIT: v primeru, če najdeš jumper.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | no bootable deviceOddelek: Operacijski sistemi | 2136 (1858) | mstoji1 |
» | Potrebujem ISO originalnega CD-ja za matično ploščo Asus M2N SLI DeluxeOddelek: Pomoč in nasveti | 1491 (1057) | Enron x86 |
» | tipkovnica in biosOddelek: Pomoč in nasveti | 2062 (1828) | krajnvik |
» | Tipkovnica ne dela na A7N8X - zelo se mudi :/Oddelek: Strojna oprema | 1467 (1358) | OmegaM |
» | Mariborcani - nujno rabim pomoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1750 (1429) | AndrejS |