Forum » Strojna oprema » Menjava DVD+-R(W) pogona na prenosniku
Menjava DVD+-R(W) pogona na prenosniku
pskrlj ::
Zanima me, ce je mozno zamenjati DVD enoto na prenosniku HP nx6125 z NECovo enoto AD-7543A? Je oblika pogona enaka ko originalna ali bom naletel na kake tezave? Ima HP standarden razpored konektorjev ali moram na kaj paziti?
Hvala za odgovore.
LP
Hvala za odgovore.
LP
ant ::
glede konektorjev pomoje ne bo nobenih problemov saj imajo prenosniki vsi iste standardne konektorje, razen ibm ima nek adapter gor. vprašanje če bo odprtina oz vratca pasala???
LP
LP
Šimpanz ::
Ponavadi vse enote pašejo notr, problem pa nastane pri maskah. Nekatere enote imajo namreč gumb za odpiranje na levi, druge na desni, nekatere pa na sredini. V glavnem maska in DVD enota morata pasati skupaj.
HyperGL ::
Obujam temo... :)
Kje pa se lahko dobijo prednje maske za slim dvd enote?
Imam od HPja enoto, ki je bila vgrajena v enem tabletPC-ju in ima zaobljeno masko. Sedaj bi jo pa vgradil v en drug PC, vendar ima ravno sprednjo stranico.
Kje pa se lahko dobijo prednje maske za slim dvd enote?
Imam od HPja enoto, ki je bila vgrajena v enem tabletPC-ju in ima zaobljeno masko. Sedaj bi jo pa vgradil v en drug PC, vendar ima ravno sprednjo stranico.
solatko ::
Mogoče v kakšnem servisu, je pa problem, ker ima vsak prenosnik malo drugačno obliko. Kupit se jih vsaj v SLO ne da.
Delo krepa človeka
solatko ::
Ne da se na vseh pogonih, on pa išče samo masko, ker zgleda da je nima.
Delo krepa človeka
HyperGL ::
Zadeva je taka, da sem pobral dvd enoto z zaobljeno masko iz nedelujočega prenosnika in bo pristala v stacionarnem mini računalniku, ki ima prostor za slim enoto z (jasno) ravno masko! gumb je na desnem koncu, kar je več ali manj stalnica, vsaj kar sem videl pri novejših prenosnikih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo G50-30Oddelek: Pomoč in nasveti | 1154 (1086) | solatko |
» | DVD+R DL ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2782 (2591) | solatko |
» | Optični pogon v prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 2218 (1815) | nightbird |
» | vgradnja dvd rw-ja v prenosnikOddelek: Strojna oprema | 1089 (990) | Šimpanz |
» | Toshiba 1802 ali 1912?Oddelek: Kaj kupiti | 1733 (1436) | TheJack |