Forum » Operacijski sistemi » Pingo 4.1 ne vidi NTFS?!
Pingo 4.1 ne vidi NTFS?!

smokingr ::
1. Sem prebral poste o podobnih problemih, a ne najdem rešitve
2. Problem:
Namestim xp-je
Naredim particijo fat
Namestim Pingo 4.1
Pingo ne vidi ntfs.......
Mandrake mi na osebnem pc-ju krasno bere ntfs disk. In že nekajkrat sem rešil podatke ko so se mi podrli xp-ji( reševanje podatkov je razlog da imam 2 sistema na računalniku). Bral sem da starejše verzije nekaj niso brale ntfs. Kako je sedaj s tem? A je najhitrejša rešitev da tudi na laptopa namestim verzijo Mandrake 10.0?
2. Problem:
Namestim xp-je
Naredim particijo fat
Namestim Pingo 4.1
Pingo ne vidi ntfs.......
Mandrake mi na osebnem pc-ju krasno bere ntfs disk. In že nekajkrat sem rešil podatke ko so se mi podrli xp-ji( reševanje podatkov je razlog da imam 2 sistema na računalniku). Bral sem da starejše verzije nekaj niso brale ntfs. Kako je sedaj s tem? A je najhitrejša rešitev da tudi na laptopa namestim verzijo Mandrake 10.0?

CCfly ::
Slovenske distribucije imajo kronične probleme z vzdrževanjem in razreševanjem problemov. Naloži si Mandrivo in vso srečo pri uporabi.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

416c6573a ::
manjka ti kernel modul ntfs. nalozi si ga iz repozitorija.
je veliko lazje instalerat 100kB, namesto neja GB.
je veliko lazje instalerat 100kB, namesto neja GB.
Lastnorocno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 416c6573a ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zginilo 15gb prostora...Oddelek: Strojna oprema | 1609 (1114) | zee |
» | ntfs in linux? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7239 (5783) | SkIDiver |
» | Linux in NTFSOddelek: Operacijski sistemi | 1925 (1378) | moj_nick |
» | Pingo linux in priklop particijOddelek: Operacijski sistemi | 2421 (2316) | damjo |
» | Kateri linux za domače delo?Oddelek: Operacijski sistemi | 2833 (2010) | gpg |