Forum » Igre » Zmrzovanje igre Il2
Zmrzovanje igre Il2
Victor ::
Pozdravljeni ljubitelji iger in računalnikov.
Igram igro Il2 in se mi na nekaterih serverjih bolj na nekaterih manj dogaja da mi igra obstane(zmrzne) kot bi stisnu pavzo, nato pa odvisno kakor kdaj, nadaljuje normalno po 10 s včasih 1 min. sedaj pa čedalj več, računalnik se mi enostavno restarta. Problem se pojavi tudi v single player načinu ne samo online, vendar v veliko manjši meri.
Če je kdo mel podoben problem ali pa ve kako se tega problema lotit sem vesel njegovega mnenja ali rešitve
LP
Igram igro Il2 in se mi na nekaterih serverjih bolj na nekaterih manj dogaja da mi igra obstane(zmrzne) kot bi stisnu pavzo, nato pa odvisno kakor kdaj, nadaljuje normalno po 10 s včasih 1 min. sedaj pa čedalj več, računalnik se mi enostavno restarta. Problem se pojavi tudi v single player načinu ne samo online, vendar v veliko manjši meri.
Če je kdo mel podoben problem ali pa ve kako se tega problema lotit sem vesel njegovega mnenja ali rešitve
LP
Dripc ::
To se je meni tudi dogajalo.Problem je bil v tem da se mi je grafična pregrevala.Tako da poglej, kako je kaj z tvojim prezračevanjem v kišti.
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | cod2 mpOddelek: Igre | 1252 (1143) | xmind |
» | Punkbuster slaba komunikacijaOddelek: Igre | 1350 (1203) | bmandl |
» | Koliko FPS?Oddelek: Igre | 3283 (2735) | Tac20 |
» | Problem z grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 929 (873) | DominusSLO |
» | čudno obnašanje mojega pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1203 (943) | Easx |