Forum » Mobilne tehnologije » SE: W810i, W850i in W900i
SE: W810i, W850i in W900i

iMark ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo katerega od naštetih telefonov, in če ste zadovoljni z njim. A se da pri W850i lepo pisati sporočila? In pri W900i, a ni malo nerodno tisto, k morš zavrtet da se odpre tipkovnica? Se da dobit W850i & W900i pri simobilu? Če se da kakšna pa je cena (z naročnino)?
Zanima me, če ima kdo katerega od naštetih telefonov, in če ste zadovoljni z njim. A se da pri W850i lepo pisati sporočila? In pri W900i, a ni malo nerodno tisto, k morš zavrtet da se odpre tipkovnica? Se da dobit W850i & W900i pri simobilu? Če se da kakšna pa je cena (z naročnino)?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Damjan Jagar ()

iMark ::
Ok zdje me sam zanima kej bl priporočate: W810 al K790 (če pustimo to da je en namenjen bolj za msuko drugi pa za fotke, kiri ma bolše funkcije)?

koyotee ::
mobisux
lp
lp
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

ke ke ::
Jas sem si pred enim tednom kupo w850i, podalso sem narocnino tak da me je priso slabih 45 tisoc bivaih tolarof. vse ma kaj ces pa se 1 giga kartico dobis polek...
zanima pa me ce kdo ve karkoli o flash temah za te mobitele ???

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | w850i flash themesOddelek: Mobilne tehnologije | 1562 (1343) | ke ke |
» | Vedno dovolj prostora - 16GB microSDHC karticeOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6544 (4215) | MrStein |
» | Dilema ob nakupu novega aparata..Oddelek: Mobilne tehnologije | 1541 (1252) | Keyser Soze |
» | Tel. z naročnino do 120€ ponudnik mobitel ali simobilOddelek: Mobilne tehnologije | 1141 (1141) | dzinks63 |
» | Kateri UMTS telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 3322 (2614) | PaJo |