» »

Hp recovery partition

Hp recovery partition

k-tech ::

Pred kratkim sm kupo novga prenosnika hp, ki majo windowse in ostale programe že na računalniko in ko nalagaš stvari jih nalagaš z računalnika.
Ko vse naložiš ti hp vstvari eno particijo oz razdeli disk in poimenuje z imenom hp_recovery, vlka je 7, 66 gb. Na to particijo shrani podatke ki so potrebni za nalaganje windowsev ipd. Problem se pa pojavi ko sem hotel vstvariti še eno particijo in sem prvo particijo razdelil na dva dela s partition magic tako sem dobil še particijo (f), problem se pa poajvi da mi je hp_recovery partition prestavlo na sredino diska tam pa vstvarilo particijo f, c pa seveda razdelil. In sedaj jaz če hočem npr nanov naložit windowse ki so na tisti particiji mi napiše:the recovery partition has been removed. You may no lenger create system backups. Vendar ga nisem zbrisal, ta particija še vedn obstaja samo prestavlo jo je, ko pa sem hotel posatavi nazai prvo stanje ko sem imel samo dve partici c in hp_recovery, tako da sm particijo f odstrano in ta prostor dodelil nazai particiji c, bi moglo particijo e spet prestavit na konec diska vendar je ne in se pojavi neka napaka da ne more. Proso bi sa vsakešno koli pomoč.

k-tech ::

evo tuki so še sliki za bolše razumevanje
1.sliak kaže trenutno stanje S tem da ni particije F.
2. oz spodnja slika pa kaže prejšnje stanje in kako bi moglo biti tudi zdej.
http://infotxt.freehost386.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: k-tech ()

denci ::

Ravno prava tema za vprašanje.
Imam novega HP-ja in seveda ob prvem zagonu se je nemestilo kup HP programov in na koncu seveda tudi dodala ta particija
z imeno HP_RECOVERY(E:) pa me zanima sledeče, če kliknem na to particijo so notri trije fajli veliki skupaj komaj 2kb, zakaj je potem na disku
od razpoložljivih 16,9Gb prostega le 2,56Gb. Gledal sem na spletnih straneh in opazil, da se zadeva glede obnovitev sistema in morebitnega izbrisa particije opravlja s programom Recovery Manager in zakaj jaz tega programa nimam na mojel HP-ju??
AMD PhenomII X4 955
Sapphire ATI Radeon HD 5770
Asus M4A78LT-M, 3x2GB Kingston HyperX DDR3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BOOTMGR in neuspešen recovery

Oddelek: Operacijski sistemi
81097 (907) Spikster
»

Licenčni Widnows 7 vključeni z prenosnikom

Oddelek: Operacijski sistemi
81057 (788) THE1B1
»

Kako spet zbootat recovery particijo na Dellu?

Oddelek: Pomoč in nasveti
231841 (1604) nodrim
»

Zagonski meni: Vista + Xp

Oddelek: Operacijski sistemi
9996 (941) LordPeter
»

HP Laptop & winXP instalacija (HP particije)

Oddelek: Strojna oprema
91707 (1605) Rippy

Več podobnih tem