Forum » Omrežja in internet » Mail server za Win
Mail server za Win
bucket ::
Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje glede mail serverja, ki bi ga postavil na domačem strežniku. Torej imam 2 domeni in 2 portala postavljena na domačem strežniku. Vse deluje super in ni nobenih težav. Sedaj pa bi potreboval mail server za vsako domeno posebaj in max. 10 uporabnikov na domeno. Več jih niti ne rabim saj bo šlo samo za administracijo in informcije, mogoče kakšna podpora in nič več. Zdaj pa me zanima kateri mail server naj izberem. Nekaj sem se mučil z Merak Mail Server pa mi ga nekak ne upe spravit k življenju.
Pa še to me zanima. Kako bi lahko preveril, če je moj registrator nastavil preusmerjenje emailov na moj ip.
Lp Madzi
Imam eno vprašanje glede mail serverja, ki bi ga postavil na domačem strežniku. Torej imam 2 domeni in 2 portala postavljena na domačem strežniku. Vse deluje super in ni nobenih težav. Sedaj pa bi potreboval mail server za vsako domeno posebaj in max. 10 uporabnikov na domeno. Več jih niti ne rabim saj bo šlo samo za administracijo in informcije, mogoče kakšna podpora in nič več. Zdaj pa me zanima kateri mail server naj izberem. Nekaj sem se mučil z Merak Mail Server pa mi ga nekak ne upe spravit k življenju.
Pa še to me zanima. Kako bi lahko preveril, če je moj registrator nastavil preusmerjenje emailov na moj ip.
Lp Madzi
Spc ::
Jaz uporabljam in Merak Mail Server zadeva je res dobra.
Edina slaba lastnost je ta, da je žal plačljiv.
Cene so tudi hude.
Edina slaba lastnost je ta, da je žal plačljiv.
Cene so tudi hude.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spc ()
Merak je res dobra zadevca ampak ima 1000 in 1 nastavitev za katero sploh nevem kaj je. Dol sem si potegnil hMailServer. Ampak še vedno mi ne dela nič. Nastavitve sem naredil po njihovem tutorialu vse 3x pregledal ampak mailov pa še vedno ne dobivam. Odprl sem porte na routeru jih forwardiral nevem kaj bi še lahko blo narobe.
Če se komu kaj sanja kaj bi še lahko preveril naj prosim pove.
Lp
Če se komu kaj sanja kaj bi še lahko preveril naj prosim pove.
Lp
wishmaster ::
Meni je všeč MDaemon Email Server. Zelo dober software, samo je isto kot pri Meraku, da je drag.
GIGABYTE GA-K8NXP-SLI,AMD ATHLON 64 X2 4200+,4x1024 RAM (GEIL)
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...
5xWD2000JS(200 GB),Gigabyte Radeon 3870 ...
DSI ::
@meacho: Mislim da je za dnsje tale test malo boljši (vendar je preveč paranoičen) stran na dnsreport.com
GRRRR... ne morem verjet kakšno napako sem naredil. Že od začetka bi vse delovalo super če nebi pzabil da sem imel vklopljen windows firewall Sedaj pa vse deluje kot namazano
Lp
Lp
Spc ::
Windows Firewall je drek.
Windows Server 2003, Datacenter Edition ga imajo po defaultu čisto disableanega in ga ne moreš vklopit dokler ne vklopiš service-a.
Windows Server 2003, Datacenter Edition ga imajo po defaultu čisto disableanega in ga ne moreš vklopit dokler ne vklopiš service-a.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spama vedno manjOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6905 (5808) | Pyr0Beast |
» | [Windows] Best Mail ServerOddelek: Programska oprema | 1949 (1656) | _Dejan_ |
» | Web server na Windows Server 2003Oddelek: Operacijski sistemi | 1711 (1711) | faganel |
» | Registracija že registrirane domene .si ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1964 (1644) | msmid |
» | Apache & mail serverOddelek: Izdelava spletišč | 1289 (1183) | FXMagic |