Forum » Programska oprema » INFOPATH
INFOPATH
dimitrijus ::
Ali ima kdo kakšno idejo, kako prenesti obrazce direktno iz EXCELA v Infopath?
Obrazce imam narejene, kot EXCEL-ove tabele, le te sprintam in izpolnjujejo se kakor v prejšnjem stoletju (svinčnik in papir). Se pravi, ni nobenih formul, zgolj oblike (obrobe in napisi)... Zadevo bi posodobil z INFOPATH-om, pa sem bolj lene sorte in ne bi načrtoval vseh obrazcev.... Se da zadovo iz EXCEL-a kako "prenesti" v Infopath?
Dimitrij
Obrazce imam narejene, kot EXCEL-ove tabele, le te sprintam in izpolnjujejo se kakor v prejšnjem stoletju (svinčnik in papir). Se pravi, ni nobenih formul, zgolj oblike (obrobe in napisi)... Zadevo bi posodobil z INFOPATH-om, pa sem bolj lene sorte in ne bi načrtoval vseh obrazcev.... Se da zadovo iz EXCEL-a kako "prenesti" v Infopath?
Dimitrij
dimitrijus ::
O.K. Saj ni problema, bom že naštudiral zadevo; ampak nekaj me pa resnično zanima...
Glede na to, da je nekaj ljudi pogledalo prispevek, odgovoril pa ni nihče, naj vas vprašam: "Ali sploh kdo uporablja Infopath in če ga, za kaj ga uporablja?"
Še eno vprašanje: "Ima kdo kakšno drugo idejo za ustvarjanje "elektronskih" obrazcev?"
Dimitrij
Glede na to, da je nekaj ljudi pogledalo prispevek, odgovoril pa ni nihče, naj vas vprašam: "Ali sploh kdo uporablja Infopath in če ga, za kaj ga uporablja?"
Še eno vprašanje: "Ima kdo kakšno drugo idejo za ustvarjanje "elektronskih" obrazcev?"
Dimitrij
Futsal ::
Pozdravljeni,
Mene tudi nekaj zanima in sicer.
V infopathu sem naredil eno predlogo. In jo shranil.
Sedaj me zanima kako to predlogo dati nekomu drugemu da bi jo lahko videl. Tam imaš možnost objave na mrežo oz svoj disk. To je vse ok - daš jo na svoj disk in to je to.
Vendar ko hoče kdo odpreti mojo predlogo na svojem disku mu javi da ne najde poti do C:/doc&sett/user/desktop..../primer.xsn
Torej kako prenesti predlogo na drug računalnik. Ker kakor bi imel ozadju neko predlogo in ne moreš pogledat. Ni pa tako kot je word ...enostavno kopy paste!
Prosim za pomoč
Mene tudi nekaj zanima in sicer.
V infopathu sem naredil eno predlogo. In jo shranil.
Sedaj me zanima kako to predlogo dati nekomu drugemu da bi jo lahko videl. Tam imaš možnost objave na mrežo oz svoj disk. To je vse ok - daš jo na svoj disk in to je to.
Vendar ko hoče kdo odpreti mojo predlogo na svojem disku mu javi da ne najde poti do C:/doc&sett/user/desktop..../primer.xsn
Torej kako prenesti predlogo na drug računalnik. Ker kakor bi imel ozadju neko predlogo in ne moreš pogledat. Ni pa tako kot je word ...enostavno kopy paste!
Prosim za pomoč
Janko in Metka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sharepoint in infopathOddelek: Programska oprema | 831 (655) | pero978 |
» | Infopath to PDFOddelek: Programska oprema | 796 (697) | stuffy |
» | Znane cene in izdaje Office 2010Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 8045 (6597) | JayKay |
» | Office 12 bo podpiral PDFOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5926 (4245) | amigo_no1 |
» | Microsoft .NET Framework 2.0 je tu, XPS ob bok PDF v Office 12 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11388 (9392) | 64202 |