Forum » Omrežja in internet » povezovanje mobitela z modemskim (brezžicnim) internetom!!!
povezovanje mobitela z modemskim (brezžicnim) internetom!!!
davorin77 ::
dober dan,
zanimam me, če veste kako (če je to sploh možno) se uspostavi brezžično povezavo (internetno) z mobitelom.
imam modem, z brezžičnim internetom in mobitel motorola L7. prosim povejte kako se to vzpostavi.
vem da bi internet na mobitelu uporabljav samo zdaven računalnika.
hvala že v naprej, LP!!!
ps. to vprašanje sem postavil že v temi "pomoč in nasveti"
zanimam me, če veste kako (če je to sploh možno) se uspostavi brezžično povezavo (internetno) z mobitelom.
imam modem, z brezžičnim internetom in mobitel motorola L7. prosim povejte kako se to vzpostavi.
vem da bi internet na mobitelu uporabljav samo zdaven računalnika.
hvala že v naprej, LP!!!
ps. to vprašanje sem postavil že v temi "pomoč in nasveti"
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Ne podvajaj tem stran na.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobilni telefon(i) so povezani z Wi-Fi, dostopa do interneta pa niOddelek: Mobilne tehnologije | 2463 (2303) | c00L3r |
» | Od danes cenejši mobilni internet v tujiniOddelek: Novice / Omrežja / internet | 14056 (12430) | Hardstyle |
» | Wireless problem!!!!Oddelek: Omrežja in internet | 1602 (1350) | Pyr0Beast |
» | kako se vspostavi brezžično internetno povezavo z mobitelom???Oddelek: Mobilne tehnologije | 1834 (1757) | OmegaBlue |
» | Vžigalnik na daljavoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1890 (1591) | pingec |