Forum » Igre » Cod2
Cod2
gugiy ::
Sam neki bi prasu zrd cod2. No men je vceri neki sfakal pr tej igrc hocm jz na kksn server pa mi napise d nimam punkbusterja uklucenga seveda sm sel v multiplayer optins pa ga vklucil in mi vn vrglo tok d punkbusterja ne morem uklucit ce kdo ve kaj je narobe nj mi pove. Plis. Probu sm tud igrco zbrisat pa senkt nalozit pa e vedmn isto
- polepsal: Mavrik ()
EvilDare ::
MIslim da je težava v tem da moraš za nekaj časa svoj server naresti in upaš da se updata, ker maš staro verzijo. Laho pa uporabiš tole če dela. Je programček ki ti updata punkbusterja. Jaz nimam izkušenj s tem: Klik. Tukaj pa imaš datoteke in navodila da sam posodobiš punkbusterja: Klik
Če pa še to ne dela pa reinstal.
Če pa še to ne dela pa reinstal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilDare ()
rdecaluc ::
ali pa si ga sral z configi zdej pa mas tole
EDIT: ce ne drugace lahko to rocno popravis in bo delovalo samo poisci v cfgju in daj = 1
EDIT: ce ne drugace lahko to rocno popravis in bo delovalo samo poisci v cfgju in daj = 1
Est modus in rebus. ,typos
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rdecaluc ()
C4rtm4n ::
Hja!
Moj kolega je imel tudi takšno težavo in je samo ponovno inšaliral.
Pa je spet normalno delalo!
LP
Moj kolega je imel tudi takšno težavo in je samo ponovno inšaliral.
Pa je spet normalno delalo!
LP
Respect my Authority!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: C4rtm4n ()
oemdzi ::
problem je resen v trenutku, namrec gres v cod2, najdes svoj profil, odpres config, in malo prebrskas in sprmenis use kar ima v zvezi z punk busterju(to sta dve komandi) iz "0" na "1"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty 2 Multiplayer- ProblemOddelek: Igre | 1874 (1570) | Dober dan |
» | Punkbuster slaba komunikacijaOddelek: Igre | 1340 (1193) | bmandl |
» | problem z cod2 in cod4Oddelek: Pomoč in nasveti | 1916 (1605) | broj_jedan |
⊘ | COD2 & PunkBusterOddelek: Igre | 9218 (9125) | j3rn3jk |
» | PunkBuster - CoDOddelek: Igre | 856 (800) | Zeberdee |