Forum » Programska oprema » Zaobljeni robovi pri sliki...
Zaobljeni robovi pri sliki...
iMark ::
Pozdravljeni!
V photoshopu se mučim izničiti oz. zaobljati robove.izbral sem orodje Rectangular Marquee tool (M), feather sem nastavil na 20/30px in označil vso sliko, tako da je bila slika označena brez robov. Vedndar zdaj ne vem kako naj naredim da bo to ena slika taka brez robov.
Če pa veste akko se to naredi v Macromedia Fireworks, lahko poveste tudi za to.
Prosim za pomoč!
V photoshopu se mučim izničiti oz. zaobljati robove.izbral sem orodje Rectangular Marquee tool (M), feather sem nastavil na 20/30px in označil vso sliko, tako da je bila slika označena brez robov. Vedndar zdaj ne vem kako naj naredim da bo to ena slika taka brez robov.
Če pa veste akko se to naredi v Macromedia Fireworks, lahko poveste tudi za to.
Prosim za pomoč!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
iMark ::
Če se ne motim sm tako tudi že prej uspel narediti. Ampak mene zanima če je možno oz. kako naj naredim sliko za na spletno, da bodo robovi zaobljeni, da bodo potem ako uni "ostanki" rovob "prozorni". Če razumete kej mislim.
Evo to bi rad:
Evo to bi rad:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iMark ()
panther007 ::
Pozdravljen,
Jpeg slike ne podpirajo transparentnosti kolker jaz vem. Potemtakem jih moraš shraniti v Gif (do 256 barv kar pri fotkah ne pride v poštev) ali PNG za katerega pa ne vem kako je v spletu al ga brskalniki berejo al ne? Drugače pa zabolbji robove in nastavi na takšno ozadje karšno maš na Web-u.
lp, Igor
Jpeg slike ne podpirajo transparentnosti kolker jaz vem. Potemtakem jih moraš shraniti v Gif (do 256 barv kar pri fotkah ne pride v poštev) ali PNG za katerega pa ne vem kako je v spletu al ga brskalniki berejo al ne? Drugače pa zabolbji robove in nastavi na takšno ozadje karšno maš na Web-u.
lp, Igor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: panther007 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 27'' 1080p monitorOddelek: Kaj kupiti | 5025 (4118) | I7I |
» | Televizija do 700€Oddelek: Kaj kupiti | 12529 (10828) | bedak |
» | LG razvil najtanjše LCD-paneleOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 4400 (3460) | kixs |
» | Tv-out roboviOddelek: Zvok in slika | 1090 (956) | kjask |
» | TV out pri GeForce2 in Geforce4Oddelek: Strojna oprema | 767 (738) | waters |