Forum » Strojna oprema » 3,5" & 5,25" ?
3,5" & 5,25" ?
Alec999 ::
Kako pravilno prklopt te 2 disketnika? ali pa 2x5,25" in 1x3,5" disketnik.
mam problem .. sm mislu da se to tko prklop k diske ... na izti kabl ... od disketnika oba disketnika, pa v BIOS-u nastimam A: 3,5" & B: 5,25" ... po pa k pridem pod Winse mi ce kliknem na B: nc ne zaskrta 5,25" disketnik pa lucka se tud ne przge ... ce pa kliknem pod A: mi pa zaskrtat oba pa tud pr obeh lucka zasvet sam v nobenem noce brt z disket.
Drgac posamezno delata oba.
lp,
Alec999
mam problem .. sm mislu da se to tko prklop k diske ... na izti kabl ... od disketnika oba disketnika, pa v BIOS-u nastimam A: 3,5" & B: 5,25" ... po pa k pridem pod Winse mi ce kliknem na B: nc ne zaskrta 5,25" disketnik pa lucka se tud ne przge ... ce pa kliknem pod A: mi pa zaskrtat oba pa tud pr obeh lucka zasvet sam v nobenem noce brt z disket.
Drgac posamezno delata oba.
lp,
Alec999
Ales ::
Se priklopi na isti kabel in mora delati... si že našel rešitev?
Poskusi obrniti vrstni red disketnikov v BIOSu, pa tudi preveri, če ni kabel v 3'5 FDD obrnjen narobe. Kolikor se spomnim, se pri 5'25 ne moreš zmotiti, res pa je, da stvarce nisem imel v roki že celo večnost...
Aleš
Poskusi obrniti vrstni red disketnikov v BIOSu, pa tudi preveri, če ni kabel v 3'5 FDD obrnjen narobe. Kolikor se spomnim, se pri 5'25 ne moreš zmotiti, res pa je, da stvarce nisem imel v roki že celo večnost...
Aleš
ABX ::
5.25? Si ne upam vprašat zakaj ti rabi. :)
Sicer pa naj bi delalo na istem kablu, je pa res da se ne spomnim več.
Sicer pa naj bi delalo na istem kablu, je pa res da se ne spomnim več.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj je C: še vedno glavni disk?Oddelek: Operacijski sistemi | 5781 (4237) | mojster_joni |
» | najbolj cuden errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1113 (940) | Goldee |
» | Velika disketnaOddelek: Strojna oprema | 1022 (963) | Brane2 |
» | Kam postaviti radiator za vodnoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1759 (1360) | njok |
» | Ohišja na kupu.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1337 (930) | segi |