» »

najbolj cuden error

najbolj cuden error

Goldee ::

ta error ki se mi pojavi sem si mogel prow prepisati ker je resnicno butast in sploh ne vem zakaj se mi pojavi-mi gre pa ful na k***c.
pojavi se ko ugasam racunalnik ko se napise saving your settings - in potem bum:

The drive is not ready for use: its door may be open. Please check drive a: and make sure that a disk is inserted and that a drive door is closed.
spodaj pa 3 moznosti
Cancel Try again Continue

WTF is this? kak so lahko vrata disketnika odprta?

Keyser Soze ::

Antivirusni program? Meni je to počel NOD se mi zdi, dokler nisem(ker ga tako ali tako nisem imel priklopljenega) v BIOSU skenslal disketnika. Sem bil tako len, da se mi ni dalo izklopit skeniranja disektnika v samem NODu-programu.:D

To ti naredi en program, njverjetneje protivirusni ali pa za kakšen backup. Preverit e programe, pa izklopi funkcijo ala scan on shutdown la kako se že reče temu.

P.S.: Lahko pa izključiš disketnik v BIOSu kot sem to storil jaz.:)

P.P.S.: Odprta vrata so pa morda ostala še iz časov 5,25 disketnikov? PAč pomeni, da ni diskete v disketniku oz, da ni pripravljen, ko hoče program dostopat do njega. Ne dobesedno vzet tega..

Zgodovina sprememb…

Goldee ::

bom kar izklopu disketnik itak :D:D ja lahk sam to so winsi xp in kaj delajo 5.25 disketniki tukaj? a se da mogoce dobit xp-je na 5.25 diskentah? :D :D :D
pa bi zaznal 5.25 xp-ji ce bi prikljucil?

to je kandidat za najbolj butast error v winsih....

...in konkurenca bo huda :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Goldee ()

Vikking ::

misliš?

Še enkrat poglej disketnik pa boš vidu da ima CELO vratca.

Če si kej odklaplju in priklaplju disketnik, potem si po vsej možnosti kabel narobe obrnu.

Goldee ::

nism vidu P.P.S - ja :\


win xp - 5.25 disketniki? hehe no ja.. pa bi zaznal xp-ji ce bi prikljucil ta pogon enega se imam namrec na podstresju? pomojem bi..:D :D

to je kandidat za najbolj butast error v winsih....

...in konkurenca bo huda :D

Vikking ::

lahko, samo v bios-u ne pozabi nastavit.

Goldee ::

vikking - lol
pa kak naj win ve kdaj so vrata disketnika odprta - kdaj so vertikalno ali horizontalno?? saj niso kot pri cd ju-mehanska.. ali so vratca na disketniku al ne sploh ni vazn disketa dela.. in to je vazno winsom:\
poskusi jih doma odlomit dol pol pa povej ce ti je windows sporocu da so vrata odprta..
:D :D

Keyser Soze ::

Sej tole pomoje ni error od XPjev, temveč od enega od programov na tvojem računalniku. 5,25 bi deloval, zakaj pa ne. Samo v Biosu spremeniš kapaciteto FDja pa je.

Če pa ne nucaš disketnika pa kar stran z njimi, le imej v mislih to, da ga boš ob morebitnem formatu potreboval, če imaš SATA disk in malo starejšo plato brez podpore native SATA kontrolerju. Tako da ga vseeno pusti v škatli.

BlackHole ::

pa kak naj win ve kdaj so vrata disketnika odprta - kdaj so vertikalno ali horizontalno??

A ga ti malo cukaš zraven? ;)

Izklopi antivirusni program, preden ugasneš računalnik. Če ne bo v redu, poskupi ugasnit še ostale programe, ki ti laufajo v ozadju, v opravilni vrstici.
LP Marko

Goldee ::

ja saj saj.. ostane z nami... in mam nod-a tak da veretn bo res zarad AV-ja kot si reku... sam nebi pa rad menjal AV-ja ker sem zadovoln z njim...

Goldee ::

ko smo ze pri temi....

se nekaj me zanima.. mam na novo winse instalirane (xp-je) pa se mi usak 20 min pojavijo neka okna od windows messenger kjer pise da mam nevem kolk spyware-a na kompu.. pa sm ze skeniru sistem in je use ok.. tud to mi gre na k***c ker ta opozorila mecejo iz igre ko se pojavijo.:\ pri prejsnjih winsih mi to ni delalo... ce bi updatal na sp2 misles da bi zginlo?
mam spyware

Keyser Soze ::

Ma pusti NODa pri miru. Edini pameten antivirusni program. Ko pridem domov bom pogledal zadevo pa ti povem kako se izklopi funkcijo skeniranja ob izhodu. Je še mene začel firbec matrat.

P.S.: NOD, S&D Spybot in AdAware. To je vse kar rabiš. In SP2. S to kombinacijo meni Xpji stabilno laufajo že uf dolgo časa. Brez sesutij brez problemov. Prej pa ni bilo miru. Tok, tok, tok,...:\

Zgodovina sprememb…

Goldee ::

BlackHole tist komentar je biu za Vikkinga :D

BlackHole ::

Ja ne, ni bil Vikkingu, tebi je bil, ker ne vem od kod si pobral ta bulšit o horizontalnem pa vertikalnem. Saj ni noben tega omenjal. On je bil samo malo sarkastičen in te je spomnil, da ima disketnik tudi vratca, kar pa seveda nima pomena. Te je pa hotel opozorit, da preveri kabel. Sicer pa preveri nastavitve v NOD-u. ;)
LP Marko

Goldee ::

sem ga ze sklopil u biosu.. tak ga ne rabim skoraj ..
in ga ne cukam zraven:\ hehe...
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velika disketna

Oddelek: Strojna oprema
6964 (905) Brane2
»

Kam postaviti radiator za vodno

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
221670 (1271) njok
»

vaše prvo računalo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1138534 (7072) flipflop
»

Ohišje

Oddelek: Pomoč in nasveti
91104 (983) TylerDurden
»

486 mi krajsa zivljenje

Oddelek: Strojna oprema
61567 (1417) ADF

Več podobnih tem