» »

USB kljuc problem

USB kljuc problem

Racunalnik ::

Imam nek star 128mb usb kljuc ki je bil kot nov odpakiran,skopiran en fajl na njega za test in potem sem ga pospravil,potem ga pa po dveh letih ponovno proba uporabiti,pa se ne da ker pravi da je neka zascita,pa ni sem probal stikalo v obeh pozicijah.
Najde ga PC brez problema,pokaze prazen plac gor,ne gre pa kopirati gor.
Ali obstaja kaksen program za USB kljuce da bi to sformatiral,ker windosi ga nocejo.
Zanimivo je pa da program za recovery pa lahko na njem isce povozene fajle,ceprav jih ni,ampak postopek dela,nic drugega in v drugih programih pa noce.
Vem da sem ga ze prej dal iz omare in se je problem pojavil takrat,tako da je mozno da sem ga takrat probal formatirati,mozno je da je sformatiran v napacnem FATu,recovery program pravi da je FAT 16 kar je pomoje vredu,sej v windows formatu noce pod nic formatirati,pa ali izberes ntfs ali fat 32,prevec nov fat nemore biti ker je kljuc star,mogoce rabim starejsi program za format,samo ce majo winsi fat,fat32 in ntfs,mislim da je navaden fat 16 tako kot je pomoje treba.

Brainstorm ::

Zrolalo se mu je tako kot mojmu 1GB, moj sploh ni imel možnosti, da bi ga zaščitil pred pisanjem, pa so winsi vseeno javljali, da je zaščiten pred pisanjem in se ne da sformatirat.

Racunalnik ::

Pa ti sedaj dela ali ne,ker moj je res ne uporabljen,razn k sem probal ce dela.
Pomoje bi ga znal kaksen bolj surov program sformatirat,mislim da sem probal tudi ze v win setupu,pa ga ni hotu.
Ce bi bil mrtev bi razumel,ampak presenetilo me je to da je pa recovery program lepo bral iz kljuca,je tudi ledica utripala k drugac ne.

Brainstorm ::

Moj dela ravno tako, kot kakšen cd, podatke lahk berem z njega, pisat pa na njega ne morem več, niti ga sformatirat, ker piše da je zaščiten pred pisanjem.
Sem ga vzel iz ohišja, če bi mel slučajno not kakšno stikalo za zaklenit pred pisanjem in da se je po pomoti premaknilo, samo ni nič v tej smeri.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Format usb ključka

Oddelek: Pomoč in nasveti
254192 (2101) Skylord
»

Formatiranje USB-ja

Oddelek: Pomoč in nasveti
81770 (1698) hojnikb