Forum » Pomoč in nasveti » problem z zvokom na laptopu!!please help!!
problem z zvokom na laptopu!!please help!!
televizija ::
živjo!
no moja težava: kupila sem si nov prenosnik,inštalirala windowse in to..vse dela sam zvoka ni nikjer!!
pa sem hotela s cdja ki sem ga dobila zraven inštalirat driver za audio pa se mi napiše okence .HDA AUDIO BUS DRIVER REQUIRED BUT NOT FOUND! inpotem negre več naprej...
lahko kdo prosim pomaga,kaj naj naredim..ker se mi res neda spat na servis vozit računalnika...
lepa hvala za vsakršno pomoč!!!
lp
no moja težava: kupila sem si nov prenosnik,inštalirala windowse in to..vse dela sam zvoka ni nikjer!!
pa sem hotela s cdja ki sem ga dobila zraven inštalirat driver za audio pa se mi napiše okence .HDA AUDIO BUS DRIVER REQUIRED BUT NOT FOUND! inpotem negre več naprej...
lahko kdo prosim pomaga,kaj naj naredim..ker se mi res neda spat na servis vozit računalnika...
lepa hvala za vsakršno pomoč!!!
lp
dottie ::
Maš hp-ja, ne? Sm mela enake probleme, pa sm porabla kar precj ćasa, da sm ugotovila, ka je. V glavnem: rabiš Microsoftov patch št: KB835221.exe. Inštaliraj ga predn inštaliraš driverje za zvočno. Pa ne išči ga na Microsoftovi strani, ker ga nimajo več. Tule maš sredi članka link: http://geekswithblogs.net/lorint/archiv... .
Upam, da ti je bilo v pomoč.
Upam, da ti je bilo v pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obolala bom - WIN 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 5840 (3849) | egypt |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8183 (2372) | simongrega |
» | HP Compaq 6715s driver problemsOddelek: Operacijski sistemi | 5322 (4573) | tictac |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8663 (5112) | d4rko |
» | HP prenosniki: saj niso resni ?!Oddelek: Strojna oprema | 5904 (4164) | sash |