Forum » Pomoč in nasveti » problem z strojno opremo...
problem z strojno opremo...
Tsunami ::
ojla...
Zanima me ena stvar...na mojem prenosniku imam bluetooth in ko sem instaliral driver mi je napisalo da ga ne zazna.Zdej me zanima kako bi to stvar rešu da bi blo use ok.
V device managerju je use ok ni nikjer vprašaja.Tako da če se da oz če veste kej novega pište...
lp
Zanima me ena stvar...na mojem prenosniku imam bluetooth in ko sem instaliral driver mi je napisalo da ga ne zazna.Zdej me zanima kako bi to stvar rešu da bi blo use ok.
V device managerju je use ok ni nikjer vprašaja.Tako da če se da oz če veste kej novega pište...
lp
ToniT ::
Glede na to, da ima BigWhale svojo kristalno kroglo na čiščenju, ne vemo, za kateri prenosnik gre. Tako bolj težko karkoli pomagamo. Običajno imajo prenosniki kak gumb za vklop bluetootha in wirelessa. Preveri, če imaš to vklopljeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik HP G72 in težave z bluetoothomOddelek: Strojna oprema | 1809 (1532) | clip |
» | Obolala bom - WIN 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 5879 (3888) | egypt |
» | Nov laptop in BOOTMGR is missing. =(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1052 (939) | amigo_no1 |
» | HOFER chiliGREEN PicoOddelek: Kaj kupiti | 3134 (2404) | Damc |
» | USB prosti internet.... ali obstaja?Oddelek: Loža | 5700 (4894) | c0dehunter |