Forum » Omrežja in internet » Zakaj nekateri stream-i ne delajo? :(
Zakaj nekateri stream-i ne delajo? :(
V-i-p ::
Obračam se na s-t "maherje", v upanju da mi bo kdo znal pomagat. Za kaj gre? Na službenem računalniku z winxp imam včasih pisan čas in bi na internetu rad kaj pogledal. Video streami iz strani kot so recimo: Youtube, metacafe, pa tudi trailerje iz IMDB-ja mi lepo predvaja, zelo rad pa bi kdaj pogledal kak video iz 24ur.com, tu pa ne dela. Žal je naložen IE, ampak mislim da nima veze in če grem na IMDB kliknat kakšen trailer mi tisti Windows media player v browserju lepo napiše connecting to media, buffering in začne predvajat. Ko pa kliknem recimo na 24ur.com je player isti v browserju, ampak ko kliknem play pa napiše connecting to media, pa nekaj časa to piše, potem se pa izpiše samo ready. In če dam še enkrat play, se ponovi, slike pa ni :( Domnevam da 24ur.com dela na drugem portu, ki ga imam pa jaz v službi blokiranega, ali kako? Bi lahko nastavil isti port, kot je recimo pri IMDBju, kjer stvar dela? In če da, kako izvedet nastavitve za imdb? Hvala.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Am, inštaliranje je blokirano. Sem pa probal enkrat predvajat z media player classic, pa tudi ni šlo :(
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Hmm, mi lahko kdo spraska direktni link za predvajanje do tazadnjih trenj na 24ur.com, če se to da, lepo prosim? Bom probal še enkrat v media player classic, ker jaz sem dal kar ta link, ki pa ni delal: http://24ur.com/bin/gen_asx_oddaja.asx?...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako film, ki se predvaja v brskalnuki prenesti na disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17868 (10885) | SLO_Matej |
⊘ | Download videa z 24ur.comOddelek: Zvok in slika | 3630 (3258) | Mirč |
» | Windows Media Player 11Oddelek: Programska oprema | 2524 (2137) | joker16_7 |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8467 (7548) | HitriPepe |
» | Windows Media PlayerOddelek: Programska oprema | 2191 (1950) | ;-) |