Forum » Igre » Sam & Max: Culture Shock
Sam & Max: Culture Shock
Mavrik ::
Hum, kolikor sem slišal zaenkrat zadevo lahko dobijo samo živeči v US. Jaz bom počakal do 1. novembra in potem nabavo stvar.
The truth is rarely pure and never simple.
kuglvinkl ::
Oki doki.
Mah, sem neučakan. Ok, se bomo pozimi s tem zabavali.
mogoče se pa le pišejo lepši časi avanturam.
Mah, sem neučakan. Ok, se bomo pozimi s tem zabavali.
mogoče se pa le pišejo lepši časi avanturam.
V to upam tudi sam, saj čeprav so bile postulovščine novega kova zelo uživaške za igrat (Fahrenheit, Dreamfall), jim vseeno manjka tisto razbijanje glave na glupih problemih.
Tako da imam velike upe za tole serijo, še posebej ker je original bil odličen. Na žalost pa se trenutno špil da samo najeti (zahtevajo $10 na mesec da ti dovolijo igrati ta špil in 100 drugih brezveznih zraven). Na 1. november bodo razvijalci lahko tudi svojo različico začeli prodajat (ki bi naj tudi bila $9.95) in kero si bomo lahko lastili... saj ni tako daleč no
Tako da imam velike upe za tole serijo, še posebej ker je original bil odličen. Na žalost pa se trenutno špil da samo najeti (zahtevajo $10 na mesec da ti dovolijo igrati ta špil in 100 drugih brezveznih zraven). Na 1. november bodo razvijalci lahko tudi svojo različico začeli prodajat (ki bi naj tudi bila $9.95) in kero si bomo lahko lastili... saj ni tako daleč no
Tr0n ::
Tr0n ::
Evo, lastniki kreditnih kartic lahko tukaj kupijo to igro za borih 10$ z davkom vred in jo že nabijajo.
Jaz jo glih prenašam, bom poročal kako je.
Jaz jo glih prenašam, bom poročal kako je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hellgate: LondonOddelek: Igre | 2241 (209) | BoLhCa |
» | Clive Barker's JerichoOddelek: Igre | 1863 (1255) | Toomy |
» | Fifa 08 Demo!Oddelek: Igre | 2823 (1878) | Pesimist |
» | Lost Planet: Extreme Condition (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6220 (4005) | Tic |
» | Dark Messiah of Might & Magic (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4238 (3079) | m0LN4r |