Forum » Slo-Tech » Šalterji???
Šalterji???
mojsterpeter ::
Kam je izginil obljubljeni "final release" članek o Šalterjih? Objavljena je bila namreč (baje) beta različica in nekdo je pripomnil da bo drugi dan objavljen "pravi" članek - tega pa ni in ni...
ill communication
Sergio ::
še komisija ga mora do konca pregledat
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
mojsterpeter ::
Ali lahko kako pomagam(o) komisiji?Če pa se komisija ne more odločit naj ta čas objavijo vsaj beta verzijo..
ill communication
ChiefThunder ::
ne, ne; MMM je napisal en članek o stikalih, ledicah& stuff, pa kako vezat...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Matek ::
Kuglvinkl, članek bo o tem, kako si sam narediš nekaj takega, kot so matejevi šalterji
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
kuglvinkl ::
Če nimaš narejeno po MMM načrtih, bi lahko obelodanil?
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
OldSkul ::
Pejdi na Virtual Hideout stran pa boš najdu načrt kako to nardit!
Je zelo podroben in 100x boljši od Slo-techovega!
Je zelo podroben in 100x boljši od Slo-techovega!
alesrosina ::
hm..... dobr, da sm si takrt, k so bli salterji se pod kajenim, da sm si dal link u bookmarke ..... evo, vse k vas zanima beta verzija (skice ezav so cist pravilne, ce se jst kej spoznam na stromarstvo) tuki je link.
ASPmaster, žičke so zamenjane, pa nekaj manjših napak je še. Malo še potrpite, tdej bo gor.
sadarj79, kaj pa je tam boljšega?
Oni majo samo 2 verzije, mogoče misliš glede slik pa tega. Kako se zalota bom jaz tudi verjetno napisal, to je šele part 1. Bom dal slike pa vse. To je zdaj samo v teoriji.
sadarj79, kaj pa je tam boljšega?
Oni majo samo 2 verzije, mogoče misliš glede slik pa tega. Kako se zalota bom jaz tudi verjetno napisal, to je šele part 1. Bom dal slike pa vse. To je zdaj samo v teoriji.
Kaiser ::
MMM: pa tam, kjer so spoji narisi spoje (crne pike), ker so v 1. verziji manjkali.
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes!"
Ja, saj zdaj bojo malo drugačni načrti. Glede spojev- v članku, kjer se žice normalno dotikajo, je spoj, kjer pa je bunkica preko, pa so mimobežne žice. Saj boste razumeli, ko boste vidli.
Novi članek je veliko lažji za razumet, vse zraven piše pa to, tak da se ne sekirat.
Novi članek je veliko lažji za razumet, vse zraven piše pa to, tak da se ne sekirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šalterji...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1726 (1583) | T0RN4D0 |
» | matejevi šalterji?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 913 (681) | Yacksy |
» | Šaltrji (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4236 (3428) | segi |
» | Moj izdelekOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1159 (781) | segi |