» »

Detelfone zvok

Detelfone zvok

tomaz 06 ::

Ravnokarsem nalozil Detelfone punci in zacuda ni blo zvoka. Sem preveril ce so vsi porti odpti in zgleda da so, tako da ne vem kaj bi lahko bilo narobe, ker pri meni dela stvarca optimalno, ze odvsega zacetka.

Ce kdo ve za kaksno napako gre in bi mi svetoval kako jo odpravit se mu vnaprej zahvaljujem.

Hvala,

Tomaz.

kronik ::

Podobno tezavo imam jaz. Ce koga klicem, mene slisi, jaz pa sem brez zvoka. Ce mene kdo poklice problemov ni.

luky ::

Jaz imam isto napako kot jo opisujete. Ko me kdo kliče gre vse obojestransko vredu. Ko pa jaz koga kličem on mene sliši jaz pa njega ne. To sem mi dogaja na XP-jih. Nastavitve sem preveril vse je v redu, ker Skyp dela brez problema.

Ko sem Detelfone naložil v Vista tam pa dela brez problema.

Ne vem kje naj iščem napako v XP.jih, mislim pa da je nekje pri njih ali kje ne vem.

Ke bo kdo kaj odkril prosim napišite.

tomaz 06 ::

Vidim da nas ima vec podobne tezave, hvala za namig da gre za XP-je, sicer sem domneval tako tudi sam.

Ce je kdo nasel solucijo za tovrstno napako naj sporoci...

Hvala.

luky ::

Kontaktiral sem osebje Detelfona za napako in so mi takoj odgovorili, da jim je znama in jo že programsko odpravljajo. Vsak čas pride ven popravek.

kronik ::

Jaz imam windows 2003, pa mam problem. Nevem pa od cesa je to odvisno, ker vecini program deluje normalno. No vazno je, da ze pisejo popravek 8-)

N-E-O ::

Kaj je že spisan popravek za to reč?
Mesec je že naokoli...
Follow the white rabbit.

N-E-O ::

OBVESTILO - POPRAVEK KONČNO IZDAN

Na voljo je nova verzija Detelfona - Verzijo BETA 0.90.0.42, ki jo od danes naprej najdete na vašem portalu pod menijem Naloži ( Klik)

Namestitev nove verzije je zelo preprosta: popolnoma ugasnete vaš DetelFone (ni dovolj samo odjava, tudi zapreti ga je potrebno) in na čarovniku za namestitev nove verzije pritisnete samo Run, podatki se bodo pod vašim DetelFone imenom vsi preslikali v novo verzijo.
Follow the white rabbit.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SIP telefonija s slovensko tel. številko

Oddelek: Omrežja in internet
144751 (4133) blue
»

Detelfone - zamenjava za Skype? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
7616257 (9555) N-E-O
»

Programi za klicanje na telefon

Oddelek: Programska oprema
61595 (1458) BIG_Yack
»

Se je pametno odpovedati telekomovi parici?

Oddelek: Loža
122105 (1471) KandazaR
»

SiOL komunikator na voljo

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
428582 (5699) lalan

Več podobnih tem