» »

Kabli za vente

Kabli za vente

gobice ::

Ne se smejat, jest pac nisem stromar...
Moja EP-6vba2 plata ima samo en prikljucek za ventilator za ohisje. OK, tega sem ze porabu.
Zdej bi pa rad se kaksen 12V vent gor dal, pa ne vem, kako nej ga napajam. Kako nej navadne scufane zicke od venta stlacim v kable iz napajalnika? Kaksne prikljucke al kako temu recete rabim in kje jih dobim?
Pa se neki, kaj je s temi kabli od napajalnika? Tm je ene 6 zick (pr enih vec al pa manj), ene rumene, ene rdece... kam hudica nej jest vse to vezem? Ventilator ma pa recimo samo dve zicki, rdeco in crno...

No, ko ze sprasujem: mam plato epox 6vba2, proc. p3 fcpga 500Hz coppermine, zraven pa adapter cel. ppga za slot-1 coppermine. Kaj je za adapter? A to je vmes med proc. in plato, ker mam bedno plato al kaj? Huh, kaksen bi bil pa postopek, ce bi hotu Gorba gor? Mislim glede KATERGA Gorba in kaj pol z adapterjem?

Je problem z newbiji, ane :0:)

Pretorijanec ::

Problem pa dajanju ventou na plato je, da plati jemlejo elektriko. Torej postane plata bol nestabilna. Jz sm si za use svoje vente k jih mam in jih bom se meu naredu stvar, k se imenuje fanbus. Puglej pod test za Matejevimi salterji. To je neki tazga. Vente nasopas gor in delajo. Zdej ce hocs si nardis tak fanbus k ma stikala. Temu se pol race baybus. Mas torej dve moznosti. Al da narucis Matejeve salterje al pa da mal pusrfas po netu in najdes guide kako nardit fanbus/baybus.

mravla ::

saj mora biti na ventilatorju priključek ki pol razdeli na dve žici katere potrebuje ventilator. jaz nimam teh problemov, mam prikloplene vente na posebaj adapter 1 Amperski, ki ga imam vtaknjenega zunaj kište. vsaj moči napajalnike ne nucam, tako da orb na procesorju dela z večjo močjo.
:P:P8-)
če ga poženeš, bo letel

mravla ::

aja, če pa že imaš ventilator gor, te pa žici od tega ventilatorja malo olupaj pa jih pol tu zraven zveži ali pa zalotaj. naredi kakor hočeš. jaz sem privrženec adapterja.:))
če ga poženeš, bo letel


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Delta Fan 60 mm + FanMate 1 = sprejemljivo za ušesa?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
12892 (694) msmiha
»

Home made ohišje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
482879 (1999) segi
»

kaksen nasvet za boljse hlajenje?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
301965 (1501) Binji
»

Venti za ohisje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
191194 (983) luni
»

Kaj vse ste nardil z Abakom?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
263205 (2773) iCe

Več podobnih tem