Forum » Pomoč in nasveti » Pametni USB ključ
Pametni USB ključ
JureVinsek ::
Imam težavo z pametnim ActivCard USB ključem,ki je namenjen za el.bančništvo.
Problem pa je v tem, da je ob prvem zagonu potrebno vnesti tudi PIN kodo,ki pa je ob nakupu ključa nisem prejel.Šele sedaj sem izvedel da je PIN kodo 1234( na strani nekega drugega ponudnika).
Vendar prepozno. Vmes sem že nekajkrat vnesel naključne PIN kode,tako da je sedaj ključ zaklenjen.
Ali mogoče kdo ve kakšen način kako naj sedaj tale ključ odklenem.
Že vnaprej hvala
Lp
Jure
Problem pa je v tem, da je ob prvem zagonu potrebno vnesti tudi PIN kodo,ki pa je ob nakupu ključa nisem prejel.Šele sedaj sem izvedel da je PIN kodo 1234( na strani nekega drugega ponudnika).
Vendar prepozno. Vmes sem že nekajkrat vnesel naključne PIN kode,tako da je sedaj ključ zaklenjen.
Ali mogoče kdo ve kakšen način kako naj sedaj tale ključ odklenem.
Že vnaprej hvala
Lp
Jure
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pin koda pri ponovnem zagonu(samsung galaxy s6 edge+)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1242 (1063) | BigFoot |
» | Nove PIN kode mobitel noče sprejetOddelek: Mobilne tehnologije | 2514 (1431) | zuz3k |
» | Ustavno sodišče razveljavilo obvezno hrambo prometnih podatkovOddelek: Novice / Zasebnost | 16813 (8506) | ulemek |
» | Mobitel instant internet preko RouterjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2809 (2134) | fujtajksel |
» | Rdečelaske izbirajo najbolje, moški so za raznolikost, ženske za dolžino (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 26203 (22003) | MrStein |